perjantai 30. marraskuuta 2012

Esittele kirjanmerkkisi-haaste

Hei! Kirjaurakka 2011-blogissa haastettiin kaikki esittelemään oman/omat kirjanmerkkinsä. Kuvassa näkyvä punainen kirjanmerkki on kirjanmerkeistäni ehdottomasti suloisin. 2,5-vuotias tyttäreni on askarrellut sen minulle (toimin avustavissa tehtävissä). Kirjanmerkissä on keitetyllä perunalla liimattu kissakiiltokuva ja tyttäreni piirtämiä kukkia. Kyllä kelpaa äitimuorin lukea kun on näin soma kirjanmerkkikin!

Muistuttelisin vielä kaikkia halukkaita osallistumaan arvontaani, jossa arvotaan hauska ratikkakuvioinen keittiöpyyhe. Suoritan arvonnan huomenna 1.12. klo 18 joten vielä ehtii hyvin mukaan! Arvontaan voi osallistua täällä.

Kissojen ystäville vielä perjantaibonuksena kuva meidän kissavauva Allista, joka ei kylläkään enää ihan pieni ole... Mukavaa viikonloppua kaikille toivotellen.

11 kommenttia:

 1. Hitsi, olin unohtanut arvontasi 'rykelmätiedotteesta'. Asia korjattu.

  Suloinen kirjanmerkki tosiaan. Ehkä minäkin innostun esittelemään omani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkityksestä! :) Täällä Helsingissä on muuten aivan tuhottomasti lunta. Ei ehkä olisi pitänyt toivoa lunta niiiin hartaasti. ;) Mutta hämärtyä jo ehti lumesta huolimatta ja kuvatkin näyttävät siltä. Hämärän hyssyssä ollaan.

   Poista
  2. Ja hyppäähän mukaan haasteeseen! :)

   Poista
 2. Tosi suloinen kirjanmerkki. Miten sun kirjanmerkit saa olla paikallaan? Tuntuu etten löydä sellaista paikkaa kirjoilleni, joissa kirja ja merkki tosiaan saisivat olla rauhassa paikallaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain mystisestä syystä tuo yläkuvassakin näkyvä kirjapino vaatekaappini vieressä saa aina olla täysin rauhassa. Mutta jos kirja on missä tahansa muualla, nappaa 2,5vee kirjanmerkin heti! :)

   Poista
 3. Hellyttävä kirjanmerkki! Kiva kun esittelit :-)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kivaa kun kävit kurkkaamassa. :)

   Poista
 4. Lasten tekemät kirjanmerkit ovat hellyttäviä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat. :) Tyttäremme tykkää piirtää aina jostain syystä kukkia (ovathan ne kauniita), muuten en ehkä ihan varma olisi mitä kuviot kirjanmerkissä ovat. ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!