sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Päivän kierrätysasu (huom. saattaa aiheuttaa silmien kirvelyä)

Hei! Pyörähdin Tuusulan Femmatori-kirppiksellä (Moukarinkuja 2). Tuusulan Femmatori on mahtavan iso itsepalvelukirppis, jonka pöydistä tekee vaikka mitä löytöjä. Paikassa voisi vaellella tunteja. Kirpputorin kahvilasta irtoaa tuore leivonnainen ja kahvi yhteensä kahdella eurolla. Oli hyvää ja kohtuuhintaista.

Mukaani tarttui mm. pari lastenleffaa, nukkekodin huonekalut ja vaatteita. Oheisessa asukuvassa oleva vihreä tunika (Seppälän mallistoa) löytyi Femmatorilta parilla eurolla, farkkulegginsit (Gina Tricot) Huuto.netistä parilla eurolla ja Nokian Hai-kumpparit lunastin ilmaiseksi Finnairin bonuspisteillä (koska me ollaan muka lennetty!?!). Harja Hong Kong-tavaratalosta. Iloista, rentoa sunnuntaita kaikille! Käykäähän kirpputoreilemassa!

Yleiskuvaa Tuusulan Femmatorilta
Tuusulan Femmatorin aukioloajat.

10 kommenttia:

 1. Ei aiheuta silmien kirvelyä. ;) Hienoja löytöjä! Vielä pari vuotta sitten kiertelin aktiivisesti kirppareita, mutta sitten tavasta on tullut aika epäsäännöllinen. Meillä on ihan kotikorttelissa kaksikin hyvää kirppistä, mutta kai ne ovat liian lähellä. Ehkä rupeaisin haikailemaan kirppisten perään, jos muuttaisin jonnekin kauas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ;) Minulla kirppisharrastus on viime aikoina ollut jäissä Huuto.netin takia/ansiosta. Sieltä löytää niin helposti hakemansa. Toisaalta perinteisiltä kirppiksiltä on ihanaa tehdä yllättäviä löytöjä ja hintataso on paikoin Huuto.nettiä edullisempi. :)

   Poista
 2. Huh, mä en ole rohjennut lähteä vielä päivän asu -linjalle. Kerran kyllä meinaisin postata kuvan, jossa tyttäreni oli piirtänyt minut "parhaimmillani", mutta en sitten rohjennut sitäkään.

  Onnittelut sun pelinavauksesta ja hienosta päivän asusta, jota katuharja hauskasti täydentää! Kokonaisuus on raikkaan syksyinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! ;) Minusta myös tuo katuharja toimii hyvin yhteen muun asun kanssa! Rohkeasti vaan sielläkin päivän asu-linjalle!

   Poista
 3. Hah hah, mulla on migreenialttiutta, mutta mekkosi ei onneksi aiheuttanut muita kuin ihastusoireita! Pääkaupunkiseudun kirppareilla on kyllä kadehdittavat valikoimat. Täällä pikkukaupungissa kirpparilöytöjä tekee satunnaisesti. Teininä kuljin pelkästään kirpparivaatteissa, nykyään olen nirsompi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Migreenitaipuvaisten ei ainakaan kannata klikata kuvia yhtään isommiksi ;) Täällä valikoima on kyllä tosiaan melkoinen. Hankimme kaikki vaatteet perheellemme käytettyinä ja tunne on enemmäkin, että ihmiset luulevat meidän käyttävän paljonkin rahaa esim. lastenvaatteisiin. Kirppiksiltä & Huuto.netistä vaan löytyy niin hyvälaatuista ja -kuntoista vaatetta.

   Poista
 4. Femmis on kyllä hyvä paikka, sillä siellä on niin paljon myyjiä että yleensä sieltä löytää aina jotain tarvitsemaansa. Toisaalta varsinkin iltapäivisin on aika ruuhkaista ja kassalla joutuu jonottelemaan. Siellä saa kyllä aikaa menemään :)

  Meillä kanssa hankitaan lähes kaikki käytettynä. Varsinkin lastenvaatteilla käyttöaika on lyhyt ja tuntuu turhalta ostaa vaatteita uusina kun ne puolen vuoden jälkeen jäävät pieniksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun mainitsit tuosta ruuhkaisuudesta. Piipahdin tuolla aamupäivällä jolloin oli hyvin tilaa kulkea lastenrattaiden kanssakin. Iltapäivällä en varmaan uskaltautuisi liikkeelle lastenrattaiden kanssa, voisi tulla vaikeuksia päästä eteenpäin. Rintareppu olisi varmasti tuolla kätevin pienten kanssa iltapäivällä. :)

   Poista
 5. Kiitos vinkistä, pitääpä käväistä! Ihana mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen visiittiä lämpimästi. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!