tiistai 2. lokakuuta 2012

Mehiläisvahakynttilöiden valmistusta

Hei! Tänään valmistimme kynttilöitä mehiläisvahalevyistä rullaamalla. Kynttilöiden valmistus rullaamistekniikalla on todella iisiä. Puuha on kivaa myös lasten mielestä. Olen postannut mehiläisvahakynttilöiden valmistuksesta viime vuonna. Helpot valmistusohjeet voitkin kurkkia täältä.

Valmistan mehiläisvahakynttilöitä myös aika ajoin Stadin Aikapankin jäsenten "shopattavaksi" toveja vastaan (1 tovi=1 tunnin työ). Jollei siis itsellä innosta valmistaa kynttilöitä, voi tunnelmanluojia hankkia ilman rahaa Aikapankista. Mehiläisvahakynttilät ovat kauniita ja todella ihanan tuoksuisia. Näitä voi valmistaa vaikka pikkujoululahjoiksi tuttaville. Tunnelmallista lokakuuta sinulle.

4 kommenttia:

 1. Hei, tilasin itselleni noita mehiläisvahalevyjä aikomuksena tehdä kynttilöitä ensimääistä kertaa. Sitten surffailin aiheen tiimoilta ja törmäsin näihin sinun kotisivuihisi. Ihanat sivut ja tässä täytyykin tutustua näihin nyt tarkemmin, vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta. Mukavaa syksyn loppua vai jokos tämä on talven alkua. t. Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kivaa kun jätit käynnistäsi puumerkin! Mehiläisvahalevyistä saa helposti ja nopeasti ihanantuoksuiset joululahjat ja oman kodin tunnelmanluojat. Tervetuloa tutkailemaan blogiani, toivottavasti löydät muutakin mielenkiintoista. :)

   Poista
 2. Hei!

  Olen itse juuri alkamassa rullaamaan lahjaksi kynttilöitä ja ensimmäistä kertaa koitan myös valaa kynttilöitä.
  Etsin eri rullaamismalleja netistä ja sitä kautta eksyin tänne sivuillesi.
  Tämän postauksen kuvassa mieltäni jäi "vaivaamaan" tuo hieno, vanhahtava kynttilänjalka... Eli mistäs olet sen saanut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Kynttilänjalka on matkamuisto Tallinnasta vuodelta 2006. Tallinna on oikea mekka takorautaisten käsitöiden saralla.

   Mukavia hetkiä kynttilöiden valmistuksen parissa. Itse en olekaan valanut kynttilöitä piiitkään aikaan. Sitä innostaisi taas jossakin vaiheessa kokeilla. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!