keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Jokelan vankilan myymälään isänpäivälahjaa ostamaan

Jokelan vankilan myymälästä ostetulla pashamuotilla valmistuu kaunis pasha. Huomatkaa linssilude (posliininen pääsiäiskanamme) taustalla. ;) 
Hei kaikki! Jokelan vankilan myymälä (Tikuntekijäntie 1) on auki kahtena sunnuntaina kuukaudessa lehti-ilmoitusten perusteella (mm. Vartti-lehdessä). Seuraavan kerran myymälä on avoinna ensi sunnuntaina 28.10.2012 klo 10-14. Jokelan vankilan myymälässä myydään mitä erilaisimpia kädentöitä kohtuuhintaan. Me hankimme viime pääsiäiseksi myymälästä puisen, taidokkaasti valmistetun pashamuotin hintaan 14 euroa. Ensi viikonloppuna aion jälleen suunnata myymälään. Tällä kertaa isänpäivälahjaa ostamaan. Teille lukijoilleni voin paljastaa, että aion hankkia lahjaksi jutun, joka on sekä käytännöllinen että mahtuu mukavasti isänpäivälahjabudjettiin. Jos kiinnostaa, voit kurkata täältä, mitä meidän isänpäiväpaketista tulee paljastumaan.

Jokelan vankilan myymälässä myydään siis vaikka mitä. Voit tsekata tuotteet täältä. Miten olisi vaikka lorupussi tai suloinen sienijakkara lapselle? Tai vaikka se pashamuotti pääsiäistä odottamaan?

Ps. Muistakaa varata mukaan käteistä, jos suuntaatte ostoksille Jokelan vankilan myymälään. Ainakin tällä hetkellä siellä käy vain käteinen, korttilaitetta ei ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!