maanantai 1. lokakuuta 2012

Ilmaista lattaritunnelmaa Cinemaissíto-lastentapahtumassa!

Kuva: http://www.cinemaissi.org/cinemaissito/?lang=fi

Hei kaikki! Lapset pääsevät nauttimaan hauskasta lattarimenosta kahtena tulevana lauantaina (6.10.2012 ja 13.10.2012.) Helsingissä. Cinemaissíto-lastentapahtuma tarjoaa IpanaKinoa, askartelua, erikoisten soittimien soittamista ja pääsevätpä kouluikäiset luomaan musiikkiraitoja vanhoihin lattarielokuviinkin! Kaikkiin Cinemaissíton tapahtumiin on vapaa pääsy.

Lauantaina 6.10.2012 Cinemaissíto valtaa Vuotalon (Mosaiikkitori 2). Elokuvanäytöksiin voi mennä kaikki halukkaat, mutta työpajoihin täytyy ilmoittautua sähköpostitse. Vuotalon ohjelman voit tsekata täältä. Me olemme menossa katsastamaan leffoja ja askartelemaan piñata, liisteröidystä sanomalehdestä valmistettava herkkukätkö. Piñatas!-työpaja on nyt jo täynnä, mutta kokeilkaahan mahtuisiko muihin työpajoihin vielä. 

Lauantaina 13.10.2012 Cinemaissíto on Helsingin keskustassa Luckanissa (Simonkatu 8). Luckanin ohjelman voi kurkata täältä. Myös Luckanissa leffat ovat kaikille avoinna, mutta työpajoihin täytyy ilmoittautua ennakkoon. Vauvaperheet voivat pohtia, kiinnostaisiko vaikka tangoaminen vauvan kanssa? 

Cinemaissí - Latinalaisamerikkalaisen elokuvan yhdistys ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka perustettiin maaliskuussa 2005. Yhdistys pyrkii edistämään Suomen ja Latinalaisen Amerikan kulttuurista vuorovaikutusta. Tavoitteenamme on ylläpitää pysyvää foorumia vastaamaan latinalaisamerikkalaisen todellisuuden tutkimisen ja ymmärtämisen tarpeisiin. 

Ote Cinemaissín Facebook-sivustolta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!