lauantai 8. syyskuuta 2012

Söpöt korit


Hei kaikki! On tullut taas shoppailtua. Mutta pihin naisen tyyliin tietysti lähes ilmaiseksi. Tilasin tällaiset metsänvihreät virkatut korit Stadin Aikapankin kautta virkkaukseen kuluneen matonkuteen hinnalla. Virkkaajan aikapankkitilille maksoin lisäksi viisi tovia, mikä vastaa viittää virkkaamiseen käytettyä työtuntia.

Nyt on tavarat järjestyksessä! Pienemmästä korista löytyy näppärästi mm. puhelimen laturi ja korvakuumemittari. Isompi kori toimii puolestaan lapasten, villasukkien ja pipojen kotina. Korit vaikuttavat mukavan ulkonäkönsä lisäksi myös todella kestäviltä. Aikapankkeilusta löytyy lisätietoa Stadin Aikapankin kotisivuilta.


2 kommenttia:

 1. Mitä ihmettä? Mieletön juttu! En ole tämmöisestä toiminnasta ennen kuullutkaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stadin Aikapankki on kyllä loistava juttu! Aikapankista löytyy mieletöntä talenttia vähän joka asiaan. Meillä tehtiin remppakin käytännössä aikapankkipoppoolla. Ja aikapankista löytyy myös paljon tavaroita, joita voi lainata. Pääkaupunkilaisten (uskomattomat) taidot ovat siis kaikkien aikapankkilaisten saatavilla :)

   Jos aikapankkeilu kiinnostaa, niin voi vaikka tsekata aikapankkitoiminta-tunnisteeni kautta, mitä kaikkea olen shopannut. Ja sitten vaan liittymään rohkeasti Stadin Aikapankkiin (ei maksa mitään, mutta voi rikastuttaa elämää suunnattomasti :)).

   Poista

Kiitos kommentistasi!