keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Hyvän mielen leffa kirjastosta: Just Go with It

Kuva: IMDb
Just Go with It
Käsikirjoitus: Allan Loeb, Timothy Dowling
Ohjaus: Dennis Dugan
Ilmestymisvuosi: 2011
Ikäraja: K7
Kesto: 110 min.
Tyylilaji: romanttinen komedia
Pääosassa: Adam Sandler, Jennifer Aniston
Pisteet: 5/5

Hei! Romanttiset komediat tekevät silloin tällöin kyllä niin hyvää. Adam Sandlerin ja Jennifer Anistonin tähdittämä Just Go with It nauratti ja taisipa se onnistua helpottamaan jopa allekirjoittaneen ikäkriisiäkin. Vuonna 2011 ilmestynyt leffa ei ole saanut hirveän korkeita pisteitä esim. IMDb:n arvosteluissa, mutta minä tykkäsin leffasta täysien pisteiden edestä.

Rakkaudessa pettynyt plastiikkakirurgi Danny (Sandler) on kehittänyt omasta mielestään mainion suhdetaktiikan esittämällä kaltoinkohdeltua ukkomiestä. Tosiasiassa Danny on sinkku, mutta sormus sormessa suojaa Dannya vakavilta suhteilta. Eräänä päivänä hän kuitenkin kohtaa nuoren ja kauniin opettajan nimeltä Palmer (Brooklyn Decker). Pahaksi onneksi Palmer löytää sormuksen Dannyn taskusta ja Dannyn on pakko sepittää tarina päättymässä olevasta avioliitostaan ja pakottaa assistenttinsa, yksinhuoltajaäiti Katherine (Aniston) esittämään vaimoaan. Pian mukana sopassa ovat myös assistentin lapset. Vielä kun edessä on yhteismatka Havaijille, alkaa valheiden verkko kiristyä makoisasti Dannyn ympärillä. Loppuratkaisu on hivenen ennalta-arvattava. Tai sitten ei! En paljasta mitään. Katsokaa itse! :)

2 kommenttia:

  1. Mie katoin tämän just kuopuksen syntymän jälkeen imetys/väsymyshuuruissa. Muistan sen verran, että tykästyin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunnustan, että minäkin katsoin leffan superväsyneenä. Saattoi osaltaan vaikuttaa siihen, että nauroin kippurassa kohtauksessa, jossa lammasparkaa elvytettiin. Mutta uskon, että olisin tykännyt leffasta myös virkeänä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!