perjantai 10. elokuuta 2012

Kymmenen hyvän mielen leffaa-haaste


Hei! Nappasin Leffaurakka (2012)-blogista haasteen listata omat kymmenen hyvän mielen leffaani. Kuten listasta pian huomaatte, minulle hyvän mielen leffat ovat yhtä kuin romanttinen hömppä. Mutta kun ne on niin ihania!

Julia Robertsin tähdittämän Pretty Womanin olen katsonut varmaan yli kymmenen kertaa. Enkä taida olla ainut! Hauska ja ah niin romanttinen leffa.

Notting Hill on toinen elokuva sarjassamme "katson tämän leffan miltei joka vuosi". Julia Robertsin esittämä tähtinäyttelijä ja Hugh Grantin esittämä tavallinen (söötti ja pöhkö) kirjakauppias rakastuvat. Se on vaan niin sydäntä lämmittävää!

Hugh Grant esittää jälleen sööttiä ja pöhköä, nyt Sävel ja sanat-leffassa. Tämä on yksi lempparikomediani! Leffassa 80-luvulla suosittu muusikko (Hugh Grant) yrittää palata takaisin huipulle. Drew Barrymore toimii muusana. Suloista ja pöhköä! Varoitus: Leffan tunnusbiisi jää päähän soimaan! Kokeile vaikka kuuntelemalla se täällä!

Paksuna-komediassa Katherine Heigl:n esittämä kaunotar viettää yhden yön hyväsydämisen, mutta muutoin täysin hänen miesihanteensa vastaisen miehen kanssa (partaa riittää jne.). Vauvahan siitä on tiedossa! Alkujärkytyksen jälkeen se mieskin on sitten myös aika suloinen (myös Heigl:n esittämän naisen mielestä ;)).

Jennifer Aniston ja Ben Stiller esittävät täysiä vastakohtia elokuvassa Polly tuli kuvioihin. Polly (Aniston) on rento boheemi ja Stillerin esittämä heppu taas konservatiivinen pukumies. Mutta rakkauden voima on ihmeellinen, ja puku lentää nurkkaan, kun Stillerin mieshahmo hurmaa Pollya salsataidoillaan!

Ruotsalaiskomedia Kimpassa kertoo elämästä tukholmalaiskommuunissa vuonna 1975. Ei varmaan tarvitse sanoa enempää. Symppis ja hauska leffa!

Shrek. Se aasi on vaan niin ihanan härs.. hauska!

Risto Räppääjä ja viileä Venla saa aikuisenkin hyvälle tuulelle! Risto (Lauri Karo), Nelli (Venni Uotila) ja Venla (Olivia Ainali) laittavat tuulemaan värikkäässä leffassa joka opettaa, ettei ketään saa jättää yksin. Leffan parasta antia ovat railakkaat musiikkikohtaukset.

Leffassa Holiday elämäänsä (ja etenkin miehiin!) kyllästyneet toisilleen tuntemattomat naiset (Kate Winslet ja Cameron Diaz) päättävät vaihtaa asuntoja päikseen. Niinpä toinen suuntaa päähänpistosta Los Angelesiin ja toinen Englannin maaseudulle. Ympäristön vaihdos tekee naisille hyvää ja kuvioihin ilmestyy tietysti pari supersymppistä miestäkin (Jack Black ja Jude Law)...

Jude Law esittää jälleen symppistä My Blueberry Nights-leffassa. Norah Jones esittää puolestaan symppistä, sydänsuruista naista, joka istahtaa syömään mustikkapiirakkaa Law:n esittämän miehen kahvilaan. Ja istahtaa syömään mustikkapiirakkaa seuraavanakin iltana. Ja sitä seuraavana. Ja sitä seuraavana. Kunnes yhtäkkiä katoaa. Ja sitten ehkä kohdataan jälleen ;)

8 kommenttia:

 1. Kiva lista. Jos kirjoittaisin omani, niin siinä olisi varmaan pari samaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vaikka yleensä inhoan telkkarin uusintoja, niin esim. Notting Hillin kohdalla vuosittainen uusinta onkin aika jees :)

   Poista
 2. Shrek! Kyllä! Nyt tiedänkin minkä katson seuraavaksi, kiitti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Shrek on niin mainio, loistovalinta Dee! :)

   Poista
 3. Ihanat hömpät! Pretty Woman on i-ha-na, Shrek on hauska, Sävel ja sanat pitäisi kayspa uudelleen, ja Holiday ja My Blueberry Nights myös. Ah. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä leffat kun katsoo putkeen, niin lähtee varmasti vähän isompikin mielipaha! :) Tänä iltana muuten leffavuorossa Pariisin varpunen. Pohjustuksena elämäkerralle :)

   Poista
 4. Hih, Pretty Woman on yksinkertaisesti PAKKO katsoa aina kun se uusitaan :D Samaan kastiin voisin lisätä Pieni suklaapuoti -elokuvan (sekä kaikki Johnny Depp -leffat muutenkin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni suklaapuoti-leffan katsomisesta on niiin kauan aikaa, että se minun täytyisi ehdottomasti katsoa uudestaan. Kiitos muistutuksesta! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!