Pirkkolan Plotti - upea uimakeidas lapsille!


Hei! Tämä aamupäivä vietettiin iloisissa merkeissä polskimalla Pirkkolan Plotilla (osoite: Pirkkolan Urheilupuisto). Pirkkolan Plotti on lapsille tarkoitettu, syvimmillään noin metriin yltävä hiekkapohjainen maauimala. Plotti on aina ilmainen ja sisältää kaikki mahdolliset herkut: puhtaan veden, vesiliukumäen, pukukopit, wc:t, suihkut, kioskin, pienen leikkipaikan, tilavan parkkipaikan ja hyvät julkiset liikenneyhteydet (pysäkin nimi on Pirkkolan urheilupuisto). Plotilla on uimavalvonta kesäkaudella klo 10-18.

Ainoastaan se, ettei kioskilla myyty kahvia, oli pieni puute (edit 8.7.2013 Nykyään kioskilta saa myös kahvia). Onneksi kahvihampaan kolotus saatiin kuriin piipahduksella viereisen jäähallin kahviautomaatilla. Pirkkolan Plotti on loistava lapsiperheen piknikkohde! Plotin ympärillä on hyvin tilaa istuskella ruohikolla piknikviltin päällä ja herkutella eväillä. Ja sitten taas takaisin polskimaan ja tekemään hiekkakakkuja. Suosittelemme!

Kommentit

 1. Ei kahvia kioskilla! Sehän on hirveä puute! Onneksi keksitte keinon kahvin saamiseksi.

  Muuten kyllä näyttää oikein täydelliseltä lasten uimapaikalta. Vain vähän enemmän aurinkoa ja lämpöä voisi toivoa tälle kesälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvihan on lapisperheen perusapetta, sitä täytyy olla koko ajan saatavilla vähintään 20 metrin säteellä! ;) Omat kahvitermokset mukaan siis Plotille mennessä! :)

   Sää ei ole varsinaisesti hemmotellut tänä kesänä. Onneksi lapset ei välitä vaikka vedet on kaikkialla sikakylmää :)

   Poista
 2. Superihana idea! Ja ihan mahtavaa pysyä kaikista tällaisista kärryillä blogisi kautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linnea, todella mukavaa saada positiivista palautetta :) Ja Plotti on kyllä aarre :)

   Poista
 3. Kiva nähdä kuva. Olen tuosta joskus kävellyt ohi, mutta en varsinaisesti uimakaudella, joten en ole nähnyt plottia täytettynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänäänkin olimme Plotilla polskimassa. Ei voi muuta sanoa kuin että aivan mahtava uimapaikka, kauniskin :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Suositut tekstit