maanantai 9. heinäkuuta 2012

Koru, joka tekee hyvää


Hei! Pyörähdin Helsingin tuomiokirkon vieressä sijaitsevassa Cathedral Shopissa. Omistan vain muutamia koruja joten koruvajeessani ihastuin värikkäisiin Caring Hands-koruihin. Korut on valmistettu käsityönä Ugandassa, ja koruihin käytetyt helmet on valmistettu kierrätyspaperista. Kierrätystä kauneimmillaan! Kaulakorun hinta on 15 euroa ja rannekorun saa ranteeseensa seitsemällä eurolla.

Caring Hands on ugandalainen hyväntekeväisyysjärjestö, jonka tavoitteena on rikkoa köyhyyden kierre perheissä tarjoamalla työtä ja koulutusta yksinhuoltajaäideille. Naisten voimaantumisen ja itsetunnon kohoamisen myötä koko perhe voi paremmin. 

Ote Caring Hands-esitteestä.

Ugandalaista käsityötä köyhyyden kierteen katkaisemiseksi. 
Ihastuin heti kaikkein värikkäimpään kaulakoruvaihtoehtoon. Värivaihtoehtoja on laidasta laitaan joten jokainen löytää varmasti mieleisensä. Korujen kierrätyspaperista valmistetut helmet on (ilmeisesti) lakattu ja koru tuntuukin todella kestävältä. Olin hämmästynyt että helmet on valmistettu paperista! Nyt haaveilen palaavani Cathedral Shoppiin ja ostavani vielä kaulakoruuni yhteensopivan rannekorun. Caring Hands-korut ovat ihania ja niistä tulee hyvä mieli.

Lisää tietoa Caring Hands-kotisivuilta täältä.

Cathedral Shop sijaitsee aivan Helsingin tuomiokirkon vieressä.

4 kommenttia:

 1. Kauniit helmet ja vielä kauniimpi idea! Pitänee poiketa katsomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, nämä ovat aivan ihania kesäkoruja! :) Ja hinta on mielestäni todella kohtuullinen siihen nähden, miten paljon helmien värkkäämiseen on mennyt aikaa, ja että tuottoa käytetään hyväntekeväisyyteen. Varmasti eettinen koru! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Käyhän koklaamassa jos liikut Senaatintorin liepeillä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!