Tuoksuttelemassa Haagan Alppiruusupuistossa

Haagan Alppiruusupuisto sijaitsee osoitteessa Laajasuontie 40.
Hei! Tänään retkeilimme uskomattoman kauniissa ja huumaavan tuoksuisessa Haagan Alppiruusupuistossa. Alppiruusupuisto sijaitsee osoitteessa Laajasuontie 40. Puutarhaan kannattaa suunnata näin kesäkuussa jolloin ruusut ovat kukassa. Nyt alkaakin olla tältä vuodelta viimeiset hetket käsillä, mutta vielä ehtii! Haagan Alppiruusupuistoon on aina vapaa pääsy.

Haagan Alppiruusupuistossa on helppo kulkea rattailla tai pyörätuolilla. Joka paikkaan on esteetön pääsy, myös näköalatasanteille. Hiekkateiden varsilla on mukavia penkillisiä syvennyksiä, joissa on mukava viettää hetki vaikka eväitä nauttien.Kommentit

 1. Näyttää kauniilta! Harmittaa, ettei käyty tuolla silloin, kun vielä asuttiin Länsi-Helsingissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Eräs tuttavani asui monta vuotta Etelä-Haagassa eikä hän edes tiennyt koko ruusupuistoa! Itse asuin puolestani aikoinaan ihan Temppeliaukion kirkon vieressä ja arvaa vaan tuliko koskaan käytyä? ;) Mutta Alppiruusupuistoon kannattaa tulla kauempaakin, bussitkin tulevat aika lähelle :)

   Poista
 2. On kyllä todella nätin näköistä! Ollaan suuntaamassa Helsinkiin heinäkuun toisella viikolla. Onkohan puisto enää silloin käymisenarvoinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Heinäkuussa kukinta Alppiruusupuistossa on jo valitettavasti täysin ohi. Jos ette ole vielä käyneet, niin suosittelen vaihtoehtoiseksi retkikohteeksi Helsingin klassikkoa, Talvipuutarhaa. Talvipuutarha sijaitsee kätevästi Töölönlahden rannalla lähellä Oopperaa. Jos kiinnostaa, niin olen kirjoittanut Talvipuutarhasta lisää täällä: http://www.pihinnaisenelamaa.blogspot.fi/2012/06/hurmaava-talvipuutarha-aina-vapaa-paasy.html

   Poista
 3. Moi! Sattumalta löysin blogisi ja luin heti kaikki puutarhaesittelysi, kiitos niistä! Teen parhaillaan opinnäytetyötäni Joensuun kasvitieteellisen puiston kehittämiseksi ja luen kaikkea puutarhoihin liittyviä tekstejä saadakseni ideoita. Kyllä vetää Helsingin puistojen ja puutarhojen upeus hiljaiseksi, ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kivaa kun jätit vierailustasi puumerkin. :) Opinnäytetyösi kuulostaa todella mielenkiintoiselta! Teksteistäni saa ainakin lapsiperheen vinkkeliä: rakastamme vesielementtejä, esteettömiä kulkureittejä, rauhallisia (penkillisiä) piilopaikkoja, mahdollisuutta eväiden nauttimiseen ja runsaita istumapaikkoja! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Suositut tekstit