torstai 10. toukokuuta 2012

La 12.5. Helsinki muuttuu isoksi kirpputoriksi - siistiä!

Kuva: siivouspaiva.com
Hei! Tulevana lauantaina 12.5.2012 vietetään Siivouspäivää. Nyt on oiva tilaisuus päästä omista turhista tavaroista eroon ja tienatakin siinä samalla, tai tehdä edullisia hankintoja! Helsinki muuttuu lauantaina valtavaksi kirpputoriksi ja jokainen voi laittaa omat turhat tavaransa myyntiin pihalleen. Illalla täytyy vain muistaa huolehtia myymättä jääneet tavarat takaisin sisälle. Simppeliä siis!

Kävin kurkkaamassa Siivouspäivän kotisivuja, ja sinne on jo ilmoittautunut rutkasti myyjiä pöytineen ympäri Helsinkiä. Sivuilla voi käydä katsomassa, missä kaikkialla myyntipaikkoja tulee olemaan ja millaista tavaraa on tarjolla. Tsekkaa karttaa täällä.

Katsastin jo meidän kulmien tarjontaa, ja täytyy ainakin oman alueen myyntipaikat käydä pyörähtämässä. Tytär kaipailisi heppaleluja ja poika tarvitsisi kesäksi shortseja. Ja jos vaikka löytyisi joku kirja äitimuorille kesälukemiseksi. Lähtekäähän tekin kirpparikierrokselle! Siivouspäivän kotisivut löytyvät täältä.

2 kommenttia:

  1. Oho, vähän sama siis kuin "meidän" Queen's day vappuna täällä Hollannissa! Mahtava tavaroiden kierrätyspäivä, erityisesti leluja oli hyvin tarjolla! Tosin iltaa kohti aika moni myymättä jäänyt kasa jäi lojumaan puistoon/kadun varteen - ilmaisesti dyykattavaksi ja siivouskoneiston huoleksi. Jäteautot alkoivatkin siivota kaupunkia jo samana iltana ja aamulla kierrätysjuhlat olivat muisto vain! :)

    VastaaPoista
  2. Juu, aivan mahtavaa että kaupunginlaajuinen kirppis rantautuu nyt Suomeenkin! Tämä on eka kerta ja toivottavasti ei vika! Joitakin muitakin kaupunkeja Helsingin lisäksi on mukana, Helsingissä innostus on ollut omassa luokassaan.

    Tuota varmasti pelätään täälläkin, että jäävätkö myymättä jääneet tavarat muiden huoleksi. Toivotaan että ihmiset muistaa kerätä kamansa takaisin (ja toivotaan tietty ensisijaisesti että kaikki turhat tavarat myydään tai annetaan eteenpäin :))

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!