sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Iloista ja edullista sisustamista!

Pojan huoneen seinä maalattiin iloisella "Tuomas Veturi-sinisellä". Paavo Pesusieni löytyi Linnanmäeltä. 

Heippa! Joskus lupailin kuvia viime kesän remontistamme, jonka teimme todella pienellä budjetilla sukulaisten ja aikapankkilaisten voimin. Nyt kun seuraava kesä jo häämöttää, oli vihdoin aika räpsiä lopputuloksesta kuvia.

Kuten kohta kuvien myötä huomaatte, rakastamme värejä. Niistä saa voimaa! Kumpaankin lastenhuoneeseen tuli yksi seinä railakkaalla värillä, kolme muuta seinää ovat valkoiset. Pojalle valittiin raikasta sinistä ja tyttärelle lämmintä auringonkeltaista. Tässäpä kuvakavalkadi, toivottavasti saatte siitä ainakin väriterapiaa!

Ikean SMILA MÅNE-lamppu luo tunnelmaa ja omaa erinomaisen hintalaatusuhteen (5,95e).

Räsymatto-tyynyliina löytyi Marimekon ALEsta. Alli-kissamme lempiköllöttelypaikka on ehdottomasti poikamme huoneessa. 

Suloinen Myyrä-seinäkalenteri tarttui mukaan Kiasman museokaupasta. 

Retrohenkinen pöllöreppu ilahduttaa kerhopäivinä ja hankittiin Tohvelisankari-nettikaupasta. Alekoodilla tietty!
Tyttären huoneessa paistaa aina aurinko! Kaapin päällä Etelä-Afrikasta tuodut ndbele-nuket, jotka ovat sekä kauniita koristeita että tärkeitä muistoja.

Lastenhuoneen värimaailmojen inspiraatio lähti tästä Etelä-Afrikasta ostetusta Mielie-käsilaukusta. Niinpä marssinkin laukun kanssa maaliostoksille. Sinistä laukkuosasta, keltaista kahvasta! 

Unicef-nukke on sekä rakas että kaunis. Kiitos tuntemattomalle käsityöihmiselle tästä vapaaehtoistyönä tehdystä nukesta. Se merkitsee meille paljon ja rahat menivät hyvään tarkoitukseen.
Tämä kaunis maatuska päätyi kotiimme Ukrainan matkaltamme.  Matkamuistotkin voivat olla aika söpöjä.
Olohuoneessamme on aina kesä tämän suloisenpehmeän "ruohomaton" ansiosta! Ikean Hampen-matto (160x230cm) 69e.

4 kommenttia:

 1. Ihanan värikästä ja kodikasta! Värejä pitää olla minunkin mielestäni!

  Voi tuota Alli-kissaa! Minulla on ollut samannäköinen kissa joskus, snif.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Väreistä saa voimaa ja ne piristää arkea. Tulee erittäin tarpeeseen tälläkin hetkellä, kun pienimmällä on todella ärhäkkä uhmaikä.. ;)

   Alli-kisumme on ihana myös luonteeltaan. Alli ei paljon hötkyile vaan ottaa rennosti. Hän on idolini rentoutumisen saralla. Melkoinen herkkusuu hän kyllä myös on :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Näitä värikkäitä, laadukkaita, kierrätysmateriaaleista käsityönä tehtyjä Mielie-laukkuja saa onneksi myös Suomesta. Esim. täältä: http://www.kotiprojekti.fi/SHOP/

   Laukkujen teko työllistää monta köyhää äitiä Etelä-Afrikassa. Hintataso oli Johannesburgissa näissä laukuissa selvästi alempi. Jos joku matkailee joskus Etelä-Afrikassa, niin tässäpä ihana tuliaisvinkki! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!