sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Pihi nainen testasi: Voimauttava Body Holiday

Hei! Onni potkaisi Hyvää tänään-blogin arvonnassa ja voitin ilmaislipun Helsinki Day Spa:n Voimistava Body Holiday-tapahtumaan. Tämän sunnuntaipäivän vietinkin sitten Helsinki Day Spa:ssa osoitteessa Erottaja 4 etsien (ja itsenikin yllätykseksi myös löytäen!) itsestäni sisäisiä voimavaroja. Täytyy myöntää, että lähdin tapahtumaan epäilevin mielin. Tiesin etukäteen edessä olevan mm. voimistavaa joogaa. En ollut aiemmin joogannut joten suuntasin paikalle tutisevin jaloin. Palaisinko kotiin kolmannen asteen revähtymällä ja henkisillä traumoilla varustettuna..?

Vastaanotto Body Holiday-tapahtumassa oli lämmin ja osallistujat olivat hyväntuulisia. En ollutkaan kuin kala kuivalla maalla, vaan huomasin, että muutkin olivat täällä etsimässä hyvää oloa ja mieltä. Teemaistiaista Body Holiday-loungessa siemailtuani oli vuorossa Tiina Kevätpuron luento Sisäiset voimavarat ja niiden käyttöönotto. Pääsimme luennon aikana konkreettisisesti pohtimaan omia voimavarojamme ja sitä, missä olemme hyviä. Luennolla tajusin, miten paljon ajatuksemme ja pelkomme estävät meitä tekemästä ja kokeilemasta asioita. Lopettakaamme siis turha ajattelu ja pelkääminen etukäteen!

Luennon jälkeen vaihdoimme rennompaan asustukseen ja suuntasimme joogan maailmaan. Joogan ohjannut Villa Mandalan Mia Jokiniva toivotti meidät tervetulleeksi ja kertoi huojennuksekseni, että tuleva jooga sopisi erinomaisesti, vaikkei olisi joogannut aiemmin. Ja totta tosiaan. Liikkeet olivat mukavan yksinkertaisia ja rauhallinen hengitystekniikka loi koko 1h ja 20 minuuttia kestäneen joogan ajaksi rentoutuneen olon. Jollei nyt aivan rakastumisesta vielä kehtaa puhua, niin tämän tehokkaan mutta rauhallisen tuokion aikana ihastuin joogaan vahvasti. Joogan jälkeen olo oli raukea ja onnellinen.

Edessä oli vielä Sanna Mämmin ohjaama Mindfulness tuokio. Tämän session aikana tiedostin, miten ajattelen ja analysoin jatkuvasti kaikkea ympärilläni. Aivot käyvät täydellä teholla koko ajan, mikä uuvuttaa ja johtaa stressiin. Tuokion aikana opettelimmekin vain olemaan. Olemaan ilman minkäänlaista suorittamista tai tekemisensä arvottamista.

Viiden tunnin voimaantumisen jälkeen oli aika suunnata kotiin. Mukaan saimme pienen lahjakassin kotiinviemisiksi. Bussissa kotiin körötellessäni mietin, että voisin hyvinkin satsata 35 euroa tällaiseen tapahtumaan. Seuraava Body Holiday tapahtuma on teemaltaan rauhoittava ja järjestetään 6.5.2012. Voi hyvinkin olla, että pihi nainen nähdään myös tuolloin Helsinki Day Spassa. Lisätietoa tulevasta Body Holiday-tapahtumasta löytyy täältä.

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta! Olipas hyvä juttu, että lippu meni oikeaan osoitteeseen! :)

  VastaaPoista
 2. Hei Henrica! Nautin Body Holidaysta täysin siemauksin, kiitokset vielä! Nyt haaveilen jo joogaretriitistä. Villa Mandalassahan on kesällä tulossa alkeisjoogaretriitti. Se olisi ihana. Jollen raaski osallistua siihen, niin jonkinlaista edullista omatekoista joogaretriittiä on kuitenkin tiedossa. Täällä blogissa sitten raportoin minkälaiseen retriittiin päädyin :)

  Kiitos Annika mukavasta haasteesta, täytyypä tarttua siihen! Innostuin samalla Kasvimaaunelmia-blogisi lukijaksi, meillä on nimittäin tänä keväänä ensimmäisen ikioman kasvimaan perustaminen edessä. Siitä haaveillessa :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa mukavalta päivältä :) Joogaretriitti olisi varmasti ihana, sellaiselle minäkin joskus haluan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivä oli todella mukava ja rentouttava. Joogaretriitti olisi niin ihana; joogausta, hyvää ruokaa ja väliajat voisi sitten viettää hyvien kirjojen kanssa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!