keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

HESY:ltä meille - kirjahyllymaskottimme herra Nallen tarina

Herra Nalle vakipaikallaan

Hyvät lukijat! Kävimme vierailulla HESY:llä Itä-Pakilassa (Yhdyskunnantie 11) katsomassa kotia etsiviä kissoja. Olemme eläinrakasta porukkaa ja kotonamme asustaakin kolme ihanaa kehruualan ammattilaista; kissarouva Alli, joka tuli perheeseemme Tallinnasta Pelastetaan koirat ry:n kautta vuonna 2006, 11-vuotias Nasu-herra, joka on ollut perheenjäsenemme jo vuodesta 2000 ja pikku-Tikru jonka saimme Vaasan kissatalon kautta vuonna 2004. Koska kissakiintiömme on pullollaan, emme voineet valitettavasti ottaa uutta kissajäsentä, mutta aivan ilman uutta "perheenjäsentä" emme tästäkään reissusta selvinneet..

Astuimme sisään HESY:n Eläinsuojelupuotiin ja lastemme silmät hoksasivat heti valtavan hyllystön täynnä mitä ihanimpia ja erikoisempia pehmoleluja! HESY oli saanut pehmot lahjoituksina (ja myyjän mukaan useimmat pehmoista ovat vieläpä uusia). Silmämme osuivat hyllyllä rauhallisen oloisena istuvaan Teddykompanietin nalleen. Herra Nalleksi nimetty pehmo lähti mukaamme pulitettuamme kaksi euroa (ja rahat menivät vieläpä erinomaiseen tarkoitukseen eläinsuojelutyöhön) ja käytyämme moikkaamassa yläkerran kisuja.

Nykyään Herra Nalle istuu tyytyväisen näköisenä vahtimassa kirjahyllyämme. Välillä se pääsee halaukseen ja virkistävälle vaunuajelulle olohuoneen ympäri. Sitten se palaa jälleen vakipaikalleen kirjahyllyn reunalle.

Jos sinulla on kirjahyllyssäsi ammottava kohta kirjahyllymaskotille tai sydämessäsi ja elämässäsi eläimen kokoinen kolonen, niin piipahdahan linkittämieni eläinsuojeluyhdistysten sivuilla. Voit myös lahjoittaa itsellesi tarpeettomat tavarat, vanhat liinavaatteet tai pehmot ;) eläinsuojeluyhdistyksille. Ehkäpä siitä löytyisi hyvä motivaatio kevätsiivouksellekin. Iloista kevättä!

4 kommenttia:

 1. Suloinen uusi "perheenjäsen" :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Susa :) Herra Nalle onnistuu olemaan samalla sekä suloinen että hyvin uskottavan näköinen kirjahyllyn vahti. Täydellinen maskotti siis :)

  VastaaPoista
 3. Moikka! Sulle on tunnustus mun blogissani :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos M.Metrossa, käyn jännityksellä kurkkaamassa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!