tiistai 24. huhtikuuta 2012

Energistä suomalaista rockia - ilmaisessa ennakkokuuntelussa 15 Minutes Before The Dive!

kuva: EMI
Hei kaikki! Aloitin tänään aamun kuuntelemalla 15 Minutes Before The Dive-yhtyeen 2.5.2012 julkaistavaa esikoisalbumia. KaaosZine-sivustolla albumia voi nimittäin kuunnella ennakkoon viikon ajan ilmaiseksi. Sivustolla kannattaa käydä silloin tällöin tsekkailemassa, mitä ennakkokuuntelussa milloinkin on. Eipähän ainakaan osta sikaa säkissä, jos aikoo hommata jonkun musapläjäyksen ikiomaksi.

Itse tykästyin tähän albumiin. 15 Minutes Before The Dive-bändi tarjoaa funksävytteistä energistä rockia (näin maallikon syväanalysoimana). Sen osaan ainakin sanoa, että sain tästä aimo annoksen virkistystä heti aamutuimaan (kaksivuotiaani kylläkin nukahti syliini kolmannen biisin aikana..). Mitäs te muut tykkäätte? Energisoiko vai nukuttaako? Omiksi lempparikappaleikseni albumilta valikoitui ainakin rento Fit for Blues ja todella kauniit E.T. (Katy Perry cover) ja Dream of Falling. Debyyttialbumin voi kuunnella täällä.

Jk. Ja niinhän tässä on käynyt, että olen kuunnellut levyä intensiivisesti KaaosZinen ilmaiskuuntelussa. Ja mitä enemmän kuuntelen, sitä enemmän levystä ja laulajan äänestä tykkään. KaaosZinen kuunteluajan nyt pian päättyessä, aionkin suunnata iTunesiin ostoksille. Levyn voi shopata kohtuulliseen 9,99e hintaan täällä.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa yllättävän mukavalta, tämmöiselle pehmeämmällekin rockin ystävälle sopivalta. Kiitti vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella mukava kuulla Calendula että tykkäsit! Minä päädyin taas tänään kuuntelemaan levyä ja nyt etenkin viimeinen kappale E.T. on kuoriutunut suosikikseni (se on ehkä yksi levyn persoonallisimmista kappaleista).

      Poista

Kiitos kommentistasi!