sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Kotimaan matkailua: ihanan lämmin Tropiclandia!

Hei! Matkakuume iski uuden vuoden alla, joten suuntasimme retkelle Vaasaan. Kaipasimme lämpöä ja vedessä polskimista, joten oli lopulta helppo valita meille sopiva kohde. Sehän olisi tietysti kylpylä Tropiclandia!

Kylpylässä palvelu oli ystävällistä. Mukavaa oli myös se, että pukukaapit toimivat perinteisillä avaimilla. Ei omituisia vaikeakäyttöisiä elektronisia avaimia vaan ihan tavalliset avaimet. Virkistävää ja rentoa. Itse kylpylä tuntui juuri sopivan kokoiselta. Se oli pienempi kuin Serena mutta paljon isompi kuin Tampereen kylpylä. Ja kuten Tropiclandian kotisivuillakin mainostetaan, siellä todella on lämmintä! Lasten polskiessa ei vanhempienkaan tarvitse täristä. Ilman lämpötila on koko ajan mukavat 32 astetta. Hampaat eivät kalisseet kertaakaan neljän tunnin kylpemisen aikana.

Vietimme Tropiclandiassa tunnelmallisen uuden vuoden aaton, joten maksoimme hieman korkeamman pyhähinnan. Aikuiselta lysti kustansi kirpeät 15 euroa ja lapselta (12 ikävuoteen saakka) 10 euroa. Arkena aikuinen olisi päässyt polskimaan kohtuullisemmalla 11 eurolla ja lapsi kahdeksalla eurolla.

Kylpyläretken kohokohtia olivat n. 45 minuutin välein tulleet aallot ja allasbaarissa maistunut todella maukas pitsa. Palasimme Helsinkiin mukanamme paljon lämpimiä muistoja Tropiclandiasta.

2 kommenttia:

  1. Oi että! Me ollaan juuri äidin kanssa suunnittelemassa mahdollistä hotelliretkeä Edeniin tms hoitoihin ja polskimaan :)

    VastaaPoista
  2. Teillä onnekkailla kylpyläretki vielä edessä! Kylpylävisiitti auttaa kyllä ihanasti auringon ja lämmön kaipuuseen. Ja hoidot, miten ne tuntuukin kaikkein parhaalta juuri kylpylässä jo valmiiksi rentoutuneena. Haaveena olisi joskus matkata Eestin puolellekin kylpylöitä testaamaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!