lauantai 30. heinäkuuta 2011

Tom Cutler: 211 asiaa, jotka joka äijän pitäisi tietää

Hyvät lukijat! Tämä kirja ei kenties ole itsestäänselvin valinta kolmekymppisen naisen lukulistalle, mutta täytyy myöntää että Tom Cutlerin vuonna 2006 julkaistu kirja 211 asiaa, jotka joka äijän pitäisi tietää herättää myös naisihmisen mielenkiinnon.

Tämä kirja päätyi meille kirjastosta miehen tilattua Hard Book Cafe-kirjaterassilta kirjadrinkin. Ja makoisa drinkki tämä onkin! Kirjasta selviää mm. kuinka olla onnellinen, kuinka punnitset oman pääsi, kuinka tunnistaa lentokoneiden perämerkit tai kuinka jodlataan. Kirjassa on myös osiot erilaisia jekkuja ja bilenumeroita varten (mainio kaikille keppostelijoille!) sekä rohkeaa keittiötä särmikkäille kokeille. Väleihin on ujutettu lyhyitä tietoiskuja tyyliin "George Washingtonilla oli puiset tekohampaat" ja kepeitä mietelauseita mm. Charles Chaplinilta kuten "Päivä vailla naurua on hukkaan tuhlattu päivä".

Suosittelen kirjaa kaikille miehelleen epätoivoisesti synttärilahjaa tai isänpäivälahjaa miettiville! Nopealla googlauksella selvisi, että kirjaa saa vieläpä alle 10 eurolla (esim. BookPlussassa 7,95e). Mahtuu siis melko varmasti isänpäiväbudjettiin! Ja tämä kirja on oikeasti kiinnostava!

"Kuinka olla onnellinen

Seuraavassa on luettelo uskomattoman simppeleistä käytöstavoista, joiden on havaittu muuttavan aivojen kemiaa ja tuottavan onnentunteita.

- Tervehdi vierasta.
- Tee jollekulle palvelus.
- Tukahduta kauna mielestäsi.
- Soita vanhalle kaverille ja järjestä tapaaminen.
- Tarjoudu vapaaehtoiseksi johonkin, mistä ei ehdottomasti ole hyötyä sinulle itsellesi.
- Treenaa vähän.
- Ala kasvattaa kasveja.
- Katso elokuva tai lue jotain sellaista, mikä saa sinut nauramaan.
- Pane telkkari kiinni ja vietä tunti harrastuksen parissa.

On se tosi yksinkertaista."

Ote Tom Cutlerin kirjasta 211 asiaa, jotka joka äijän pitäisi tietää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!