lauantai 2. heinäkuuta 2011

Puolivuotiskatsaus Cityshoppari-shoppauksiini

Nasu ja Nilson Shoes-kengät
Hei lukijat! Pihi nainen on tunnetusti antishoppailija, mutta joskus on suorastaan pakko tehdä hankintoja. Lähes aina kun ostan jotakin pyrin käyttämään Cityshoppari-etukorttia jolla saa ihan mukavia alennuksia. Päätinkin paljastaa teille, mitä kaikkea sitä onkaan tällä ensimmäisellä vuosipuoliskolla tullut Cityshopparin avustuksella hankittua:

1. Nilson Shoes kengät -20%  (kuvassa) Kämp Galleriasta

2. Polarn O. Pyretin Raitamalliston sukkahousut -10%

3. Kansallisteatteriin 2 lippua 1 hinnalla (olen käyttänyt etua kaksi kertaa)

4. Maya-ravintola kaksi Pollo Chimichurri annosta yhteensä 20e

5. Pizza Hut 2 pizzaa 1 hinnalla (Sesam-pannupizza, joka sisältää herkkusieniä, tomaattia, mozzarellajuustoa, seesamin siemeniä ja tuoretta basilikaa on aivan uskomattoman hyvää!)

6. Hiusten värjäys & leikkaus -25%

7. Hiusten värjäys & leikkaus -10%

8. Ripsipermanentti -10%

Kaikki hankinnat ovat tulleet todelliseen tarpeeseen (minulla ei ollut yksiäkään kesäkenkiä joten olen superonnellinen uusista kengistäni!) ja Mayan Pollo Chimichurri-annoksia voin suositella lämpimästi. Niin hyvää! Parturissa käyn noin neljän kuukauden välein ja Cityshopparilla teen selvää säästöä joka parturivisiitillä. Loppuvuonna julkistan sitten seuraavat Cityshoppari-tunnustukseni. Siihen asti eiköhän laiteta Cityshopparikortit taas suihkimaan!

4 kommenttia:

 1. Oo, onpa vain Petjan kaksoisolento!! :D

  VastaaPoista
 2. Ja Nasulla on yleensä ihan samanlainen intensiivinen katse kuin Petjalla! Nasu on tullut perheeseemme Savon suunnalta, on entisiä Riistaveden poikia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan Petjan sukulaispoika, niin on samannäköinen, nenästä ja karvakorvista lähtien.

   Poista
 3. Meidän Nasu täyttää kesällä jo 12-vuotta ja yhä on kuin nuori kolli! Luonteeltaan kisuherramme on johtajatyyppiä, erinomainen sellainen (huolehtii muista kissoista mutta on selvä pomo). Äärimmäisen lojaali, jääräpäinenkin kyllä.. ;) Terkut sinne Petjalle mahdolliselta sukulaissedältä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!