perjantai 24. kesäkuuta 2011

Retkeilyä Bodomjärvellä ja turhien tavaroiden kierrätystä

Iloista juhannusta kaikille! Vietämme cityjuhannusta Helsingissä ja piipahdimmepa myös Espoon puolella Bodomjärven rannalla tekemässä muutaman hiekkakakun ja syömässä pienet eväät (Oittaan ulkoilukeskus Kunnarlantie 33-39). Ulkoilualueella oli grillikin kuumana joten ensi kerralla otamme grillattavaakin mukaan. Ja jos jollakin perheellä on vielä juhannussunnitelmat avoinna voi suunnata vaikka tuonne Bodomjärven rannalle Koko perheen Juhannusjuhlaan klo 18 alkaen. Tiedossa pelejä, leikkejä, elävää musikkia ja tietenkin perinteinen juhannuskokko! Mutta nyt siis olemme jo kotona lepäilemässä ja uskokaa tai älkää aion jatkaa projektiani "Turha tavara kiertoon" jopa näin juhannuksena.
Näkymä Bodomjärvelle
Projektini "Turha tavara kiertoon" tarkoituksena on päästä turhista tavaroistamme eroon ja antaa tavaroille uusi aktiivisempi elämä toisessa perheessä. Viime aikoina olenkin vienyt pussillisen pieneksi jääneitä lastenvaatteita UFFin keräyslaatikkoon, antanut eteenpäin Facebookin Annetaan-palstalla popcornkoneen (kaupantekijöiksi saamamme pömpeli pääsi todella aktiivisesti popcornia paukuttelevaan perheeseen, hienoa!), suklaaputouksen (arpajaisvoittomme pyörittää nyt suklaata neljän lapsen ilona, hyvä homma!), verhoja (verhot hakenut ompelutaitoinen äiti taikoi tyttärelleen halpisverhoista rooliasuja) ja vanhoja kattiloita (pääsivät lasten leikkeihin). Vastalahjaksi tavaroita noutaneet ihmiset toivat mm. suklaata ja tarjosivat ompeluapua. Taidan vielä tarttuakin ompelutarjoukseen, sillä pari vetoketjua sanoi juuri sopimuksensa irti!

Stadin Aikapankin sivuilla yritän vaihtaa toveiksi mm. hiustensuoristajaa. Hiustensuoristajasta tulikin jo kyselyä ja minulla lähes käyttämättömäksi jäänyt vekotin näyttää pian pääsevän ahkeramman hiustenlaittajan iloksi. Minä puolestani saan toveilla lisää vaikka uintitekniikkaopetusta, uunituoreita sämpylöitä tai lastenhoitoapua. Kelpaa!

Olisiko sinullakin kaapeissa turhia tavaroita joiden olisi aika päästä käyttöön toisessa taloudessa. Uskaltaisitkos kurkata?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!