maanantai 2. toukokuuta 2011

Kylpylätunnelmaan pikkurahalla

Hei kaikki! Vielä ehtii tänä keväänä pulahtamaan Helsingin keskustassa vuonna 1928 avatun Yrjönkadun uimahallin altaaseen. Muutamalla eurolla pääset nautiskelemaan tähän ulkomaisessa lehdistössäkin korkealle rankattuun tunnelmalliseen uimahalliin, jota voisi kutsua hyvin mielin kylpyläksikin. Hallissa on vuoropäivin naisten ja miesten vuorot (naiset uivat maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin), uida voi joko uima-asussa tai ilman.

Hallin alakerrasta löytyy kaksi sähkösaunaa, joista toinen on miedommista löylyistä pitäville ja toinen kovempaakin löylynheittoa kestäville. Saunat sijaitsevat aivan altaan vieressä, joten on todella helppoa piipahtaa saunassa vaikka useamminkin. Jälleen syksyllä avautuu myös uimahallin yläkerta, josta löytyy myös vanha puulämmitteinen sauna, höyrysauna ja sähkösauna. Yläkerran tyyriimmän lipun ostaneet saavat nauttia myös kylpytakista ja omasta lepohytistä, josta löytyy vuodekin pieneen lepuuttamiseen. Molemmissa kerroksissa on käytettävissä Cafe Yrjön kahvilapalvelut; voin lämpimästi suositella maistamaan talon simaa! 

Toukokuussa uimahalli on auki vain iltapäivisin klo 14 alkaen. Halli on auki 22.5. asti jolloin se menee kesätauolle ja aukeaa jälleen 29.8.. Nyt siis vielä kipinkapin nauttimaan Yrjönkadun uimahalliin! Täällä hallin aukioloajat ja hinnasto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!