keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Maapähkinäpatukat makutestissä!

Rakkaat lukijat! Tässäpä tulee tuotevertailu, jossa tällä kertaa parhaimmuudesta kilpailivat maapähkinäsuklaapatukat Snickers sekä hieman edullisemmat Rainbown Maapähkinä suklaa ja Lidln Mister Choc Peanut Choco. Jokainen patukka sisältää maapähkinä-, toffee-, ja nougattäytettä. Tutkimus suoritettiin yksöissokkokokeena eli maistaja ei tiennyt mitä tuotetta kulloinkin maistoi. Tällaisia kommentteja kukin patukka herätti:

Rainbown Maapähkinä suklaa (50g): "Aika mieto, pikkuisen tunkkainen maku, tasapaksu, nougatmainen maku, hyvin pähkinäinen, aika tavanomainen pähkinäpatukka".

Lidln Mister Choc Peanut Choco (60g): "Hyvin makea, toffeinen, parempi kuin edellinen (Rainbown) patukka, selkeät maut, selvästi enemmän luonnetta ja makusävyjä (kuin Rainbown patukassa), maitoinen jälkimaku".

Snickers (51g): "Raikkain, eniten pähkinän makua, "hyvän kitkerä" pähkinän maku jää kurkkuun, pähkinä paahdetumpaa kuin muissa patukoissa, yhtä hyvä tai parempi kuin toisena maistettu patukka (Lidln)".

Testituloksena saatiin että Rainbown patukka jäi heikoimmaksi liian lempeällä nougatmaisella maullaan. Lidln patukka oli hyvällä karamellimaisella maullaan hyvin tasavertainen Snickersin kanssa. Lidln patukka oli lisäksi Snickersiä edullisempi vaikka se on 10 g Snickersiä painavampi. Tutkimuksen perusteella suosittelenkin ehdottomasti kokeilemaan Lidln Mister Choc Peanut Choco patukkaa. Samalla tutkimuksessa havaittiin että Snickersin ja Lidln patukoiden paremmuuden selvittäminen vaatii kuitenkin vielä tarkempia lisätutkimuksia tulevaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!