sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Kansallisteatteriin kaksi yhden hinnalla- mikä jottei!

Rakkaat seuraajani (se sama surullinen luku)! Koskapa olen pihi (olette saattaneet sen jo huomatakin) en lähes koskaan raaski maksaa täyttä hintaa teatterilipuista. Onneksi Kansallisteatterilla on meille nuukailijoille pelastus! On nimittäin mahdollista ostaa saman illan näytökseen kaksi lippua yhden hinnalla. Liput voi ostaa esityspäivänä klo 9.00 alkaen. Ja jos satut omaamaan Cityshopparikortin niin liput voi varata etukortin ansiosta myös esitystä edeltävänä päivänä. Hyödynsin tietysti etua ja kävin katsomassa kaksi paraikaa pienellä näyttämöllä pyörivää näytelmää.

Ensimmäinen oli Kristuksen morsian joka oli mielenkiintoinen ajankohtaisen aiheensa ansiosta. Näytelmässä käsiteltiin suvaitsevaisuutta, kirkon suhtautumista homoseksuaalisuuteen sekä oman seksuaali-identiteetin käsittelemistä. Tarina kerrottiin lesboparin näkökulmasta joista toinen tulee vahvasti uskoon ja yrittää epätoivoisesti muuntautua heteroksi koska ei koe kirkon hyväksyvän häntä muutoin. Miten käy sen saatte selville käymällä katsomassa näytelmän!

Toinen katsastamani näytelmä oli Herra Sloane. Tämä puolestaan oli brittikomedia nuorukaisesta joka muuttaa alivuokralaiseksi hieman erikoiseen perheeseen. Eikä itse Herra Sloanellakaan ole ihan puhtaat jauhot pussissa... Hykerryttävä näytelmä siis, kannattaa käydä katsomassa. Täällä Kansallisteatterin kotivut jotta voitte heti halutessanne alkaa suunnitella edukasta teatterivisiittiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!