maanantai 21. maaliskuuta 2011

Cityshopparikortti suihkimaan!

Rakkaat seuraajani! Jo kahdeksan vuotta putkeen olen joka vuosi ostanut Cityshopparikortin. Aah sitä hetkeä kun saan käsiini uunituoreen Cityshopparikirjasen! Yleensä pyydän seuraavan vuoden opuksen joulupukilta; voi mahdoton sitä irtokarkkien mässytystä ja Cityshopparin selailua joulunpyhinä!

Cityshopparikortissa on mielestäni kaksi hyvää ominaisuutta; alennukset ja uusien mielenkiintoisten liikkeiden löytäminen. Kortin avulla olen löytänyt loistavan parturikampaamon, josta taitavan parturoinnin lisäksi saan joka kerta kortillani alennusta. Kaverin kanssa on helppo valita kahvila tai ravintola sen mukaan mistä saa kortilla esim. kaksi kahvia yhden hinnalla tai kaksi ruoka-annosta yhden hinnalla. Olen löytänyt monta ihanaa kahvilaa, joista minulla ei olisi aavistustakaan ilman Cityshopparia. Cityshopparikortilla saa alennusta myös monista vaateliikkeistä, kauneushoidoista, kulttuurikohteista ja laivamatkoista. Ei ole tullut Tallinnaankaan varmaan koskaan matkattua muutoin kuin kortin kaksi yhden hinnalla etua hyödyntäen!

Cityshopparikortin edut painottuvat selvästi pääkaupunkiseudulle. Kortilla saa myös alennuksia joistakin koko maan kattavista ketjuista missä päin Suomea vain. Lisäksi kirjasessa on omat Helsinkiä selvästi pienemmät tarjousosionsa Tampereen ja Turun shoppailijoille. Cityshopparin kotisivut löytyvät täältä.

4 kommenttia:

 1. Cityshoppari ON paras! Munkin täytyy ruveta pyytämään joululahjaksi, hyvä idea! Pistän mun joululahjatoivelistaan heti :)

  VastaaPoista
 2. Ja suosittelen myös jättimäisen irtokarkkipussin liittämistä joululahjatoiveisiin! Jossain vaiheessa ne konvehdit alkaa kuitenkin kyllästyttää Cityshopparista nautiskellessa :)

  VastaaPoista
 3. Vielä cityshopparista, tuli vain mieleen, että täytyy kuluttajana olla erittäin tietoinen omasta kuluttamisestaan jotta cityshopparista ei tule turhaa kulutusta lisäävä pakkaus!

  VastaaPoista
 4. Hyvä pointti Minna! Hyvä puoli cityshopparin tarjouksissa on että valtaosa tarjoomuksista koskee palveluita (ja vieläpä suurin osa on tarjouksia pienten yritysten palveluista), ei kestohyödykkeitä. Palveluiden kuluttaminen on jopa ekologista, on tutkittu että esim. ravintolassa syöminen on ekologisempaa kuin itse ruuan valmistaminen. Ja palveluiden osuuden kasvu Suomen kansantaloudessa lisäisi Suomen omavaraisuutta ja siten stabiiliutta. Kulutan siis palveluihin sen mitä raaskin ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!