perjantai 27. tammikuuta 2017

Blogistanian Finlandia 2016 -ääneni

Hei! Vuonna 2016 julkaistuista kotimaisista kaunokirjallisista teoksista (jotka ehdin lukea) suurimman vaikutuksen tekivät:

Joni Pyysalo: Alaska (3 pistettä)
Minna Rytisalo: Lempi (2 pistettä)
Soili Pohjalainen: Käyttövehkeitä (1 piste)

Blogistanian Finlandiaa emännöi Lukutoukan kulttuuriblogi, jossa äänestyksen tulos julkaistaan huomenna 28.1. klo 10. Kiitos järjestäjälle ja aletaanpa jännätä voittajaa! 

14 kommenttia:

 1. En ole vielä Lempiä lukenut, mutta kovasti näyttää Lempi näkyvän listoilla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lempi kannattaa ehdottomasti lukea. :) Globalian puolella näytti useammasta listasta löytyvän (kuten sinultakin) Sadie Jonesin Kotiinpaluu. Aion tänään käydä nappaamassa sen luettavaksi lähikirjastosta. Kotimaisista ehdokkaistasi laitoin juuri Riitta Jalosen Kirkkauden varaukseen. Äänestyksestä saakin huimasti hyviä lukuvinkkejä. :)

   Poista
 2. Lempi <3

  Alaskasta en ollut kuullutkaan, laitan korvan taa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alaskassa on erinomaista ja ajankohtaista arvopohdintaa. Sääli, että siitä ei ole näkynyt ihan hirveästi kirjoituksia. Ehkä se löydetään toden teolla myöhempinä vuosina. Kannattaa lukea! :)

   Poista
 3. Lempi on listalla meilläkin :) Tommi on ainakin sanonut haluavansa kovasti lukea Alaskan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappaakohan Lempi tänä vuonna voiton, jäämme jännäilemään! Alaskaa suosittelen lämpimästi. Pelkäsin etukäteen vaikeaksi mutta sehän tempaisee heti mukaansa. :)

   Poista
 4. Alaska on mennyt minulta ihan ohi, mutta nyt sujahdin kirjaston varausjonoon. Ihanaa, että Lempi saa paljon pisteitä! Luin sen kesällä ja rakastuin, mutta jostakin syystä jäi bloggaamatta siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä lukuhetkiä Alaskan parissa aikanaan! Minullakin varausten määrä kasvanut tänään. Loistavia kirjavinkkejä tullut bongailtua äänestyslistoista. :)

   Poista
 5. Minullakin on Lempi, hieno kirja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lempi on huiman hienosti kirjoitettu kirja. Tuli ahmaistua. :)

   Poista
 6. Sinulla onkin hienosti esikoisia listalla. :) Hyviä, uusia kirjailijoita, joihin tosin en itse tullut tutustuneeksi viime vuonna. Alaska vaikuttaa kiinnostavalta minustakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin tämän esikoisrynnistyksen vasta jälkikäteen (jopa kolmen joukosta pienen pienellä raolla jäänyt neljäs vaihtoehtoni Kalle Lähteen Happotesti on esikoiskirja). Odottelen kaikilta neljältä innolla lisää luettavaa. Jokaisella heistä on omanlaisensa tyyli kirjoittaa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!