torstai 25. joulukuuta 2014

Todella mieluinen joululahja
Hei! Osallistuin kirjabloggaajien joululahjarinkiin, jossa jokainen osallistuja lähettää yhdelle bloggaajalle yllätyskirjan ja vastaavasti saa itsekin aattona avata salamyhkäisen kirjapaketin. Kukin "tonttu" oli tutkinut lahjottavansa blogia ja täytyy sanoa, että oman pakettini takana ollut Notko, se lukeva peikko-blogin kirjoittaja oli selvästi nuuskinut kirjamakuani tarkasti. Lempparikirjojeni joukossa on nimittäin parikin Katja Ketun kirjaa, joten olen todella onnellinen paketista kuoriutuneesta Piippuhylly-novellikokoelmasta. En ole sitä vielä lukenut eikä teosta löydy kirjahyllystämmekään. Täydellinen osuma siis Notkopeikko, kiitos!

Oma lahjakirja (Siina Tiuraniemen hulvaton Kukkia Birgitalle) ei osunut aivan yhtä hyvin, sillä kyseinen kirja löytyi jo saajansa hyllystä. Täysin metsään en kuitenkaan mennyt, sillä kirja on saajansa lukulistalla. Ja lähettämäni kipale pääsee hyötykäyttöön eteenpäin. Aion ensi vuonna osallistua ehdottomasti uudestaan ja nuuskia vieläkin paremmin.

Nyt blogini hiljenee lyhyelle joulutauolle hieman olosuhteidenkin pakosta. Kuulemisiin kuitenkin melko pian! Mukavia luku- ja rentoutumishetkiä kaikille.

6 kommenttia:

 1. Minusta tuntuu, että et olisi mitenkään saanut nuuskittua tätä näkemättä kirjahyllyjäni. :) Kiitos lahjasta! Se muistutti kirjan olemassaolosta, koska lukulistalla on muutenkin niin paljon kirjoja, että moni mielenkiintoinen kirja jää unohduksiin (vaikka se olisi jo omaan hyllyynkin päätynyt).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin paljon mielenkiintoisia kirjoja, niin vähän aikaa. Meilläkin alkaa hyllyssä olla aika monta lukematonta kirjaa, vaikka aiemmin olin siitä omituinen, että olin lukenut kaikki kirjahyllyssämme majailevat kirjat. Nuuskinta siis vaikeutuu vuosi vuodelta. Hyviä lukuhetkiä Birgitan seurassa! :)

   Poista
 2. Ihana joululahja, Katja Kettu on niin huikea! ♥

  Mukavaa joulunpyhien jatkoa sinne teille! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin täysosuma tämä lahja, Kettu on loistava kirjoittaja. Kätilö-leffaakin odottelen aika kieli pitkällä. :) Leppoisaa joulunaikaa toivotellen. :)

   Poista
 3. Sydämellistä Tapaninpäivää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hieman myöhässä. :) Mukavia välipäiviä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!