Meininkiä Linnanmäen Valokarnevaalilla
Hei! Linnanmäen Valokarnevaali (su 19.10. asti) tuo kaivattua valoa pimeään. Suuntasin eilen illalla lasten kanssa paikalle fiilistelemään ja pitämään hauskaa. Riekuimme Angry Birds-leikkipuistossa, miniautoilimme, otimme pyörityksen kuumailmapalloissa ja katselimme pimenevää maisemaa yläilmoista Panoraamassa. Moni ilmaislaite tuli siis jälleen hyödynnettyä. Ilta huipentui suomiräpin fanina Mikael Gabrielin keikkaan. Räppäri esitti monta mieluisaa biisiä kuten Yksipuolista rakkautta, Kipua ja Päästä mut pois. Tulevana lauantaina voi puolestasaan fiilistellä ysäriä Waldo's Peoplen tahdissa. Lauantaina lisäksi tarjolla Valtakunnallisen Satupäivän kunniaksi Maukka ja Väykkä tarinakonsertti. Ja mikä parasta, tapahtumaan on vapaa pääsy. Sijoitimme kyllä rahaa perinteisesti hattaraan ja poppiksiin.Kannattaa siis suunnata Lintsille tunnelmoimaan. Tässä vielä pieni puolen minuutin makupala eiliseltä keikalta, biisinä Yksipuolista rakkautta:

Kommentit

 1. Onpa kauniisti laitettu valoja. Ja mukavaa, että ilmaistapahtumiakin järjestetään. Tuolla olisin mielelläni minäkin fiilistellyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea ovat ilmaistapahtumat! :) Ja hyvällä mielellä tuolla myös ostaa popparia ja hattaraa, sillä rahat menevät lastensuojelutyöhön. Vieläkin tunnelmallisempi ilmaistapahtuma on Seurasaaren Joulupolku elävine tulineen. Sitä jo odotellessa. :)

   Poista
 2. Postasin juuri samasta aiheesta :). Tosi kiva tapahtuma, joka toi kivasti valoa pimeään syksyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin heti kurkkimassa postauksesi. :) Samoja mietteitä, yllätti taas tämä pimeys. Tapahtumassa nähtävää Maukan ja Väykän tarinakonserttia voin suositella, näimme sen Lintsillä viime kesänä.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Suositut tekstit