Hurmaava kardemummapannukakku


Hei! Maito uhkasi hapata, joten hyödynsin sen helposti ja nopeasti suloisessa kardemummapannukakussa. Lisäämällä kaksi teelusikallista jauhettua kardemummaa omaan peruspannukakkureseptiisi, saat uutta twistiä tuttuun pannariin. Piparkakkumuoteilla luot pannarista tarvittaessa nopeasti kauniin jälkiruuan (pyöreän muotin avulla voit huijata paistaneesi pieniä pannukakkuja, anna pannarin jäähtyä ennen leikkaamista). Tarjoile vaikka vaniljajäätelön ja mansikoiden kera. Niin hyvää. 

Kardemummapannukakku

3 kananmunaa
1 dl sokeria
8 dl maitoa
1 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja
2 tl jauhettua kardemummaa
0,5 dl rypsiöljyä

1. Sekoita munat ja sokeri keskenään.
2. Lisää maito, suola, vehnäjauhot, kardemumma ja öljy.
3. Sekoita ja kaada seos leivinpaperilla päällystetylle pellille.
5. Paista 225 asteessa 30 minuuttia.

Kommentit

  1. Etsin juuri pannariohjetta ja eksyin blogiin. Joten kokeilenpa tätä.

    VastaaPoista
  2. Heti tekee mieli tehdä tuota. MInä tykkään laittaa pannarin päälle ohuen kerroksen appelsiinimarmelaadia ja sen päälle pehmeäksi sulanutta vaniljajäätelöä. Kardemumma sopii varmaan tosi hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan kardemummaa. Appelsiinimarmeladi ja vaniljajäätelö kuulostavat herkullisilta pannarin lisukkeilta. Täytyy joskus kokeilla. Vaihtelu virkistää. :)

      Poista
  3. Kivat vinkit ! Kiitos. Piparimuoteilla leikkaaminen voisi olla kivaa lapsikavereitten kanssa. Minäpä toteutan kun tulevat seuraavan kerran meille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin lapset innostui kovin. Kannattaa antaa pannarin ensin jäähtyä (eli samalla jähmettyä), niin piparimuoteilla leikkaaminen onnistuu helpommin. :)

      Poista
  4. Laitan tavallisesti pannukakkuun leivinjauhetta. Huomaan että sitä ei kannata laittaa jos aikoo saada sileät ja kauniit läpsykät irrotetuksi muoteilla. Tästä tulee vielä kivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leivinjauheella saa varmasti mukavan ilmavaa pannaria. Mutta tosiaan muottien kanssa se ei varmastikaan toimi. Herkullisia kokeiluja toivotellen. :)

      Poista
  5. Taas yksi sellainen ohje, jota lienee pakko kokeilla jossain vaiheessa! Rakastan näitä blogisi reseptivinkkejä, täältä löytyy aina vaikka mitä ihanaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kardemummapannukakku on niin hyvää, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. :) Tätä voisikin tehdä taas, sillä jääkaapissamme olisi maitoa vanhenemisvaarassa sopivasti.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Suositut tekstit