Tunnelmapaloja Kierrätystehdas-tapahtumasta



















Hei! Eilen ja tänään (4.-5.5.2013) Kaapelitehtaan täytti kierrätystapahtuma Kierrätystehdas. Kierrätystehtaan Facebook-sivun mukaan Kierrätystehdas-tapahtumia järjestää ja koordinoi vuonna 2010 perustettu Kierrätystehdas ry. Yhdistyksen tarkoituksena on tuottaa kierrätykseen, ekologisuuteen, eettisyyteen ja kestävään kehitykseen liittyviä tapahtumia, tilaisuuksia ja kehityshankkeita sekä jakaa informaatiota näistä teemoista. 

Kaapelitehtaalta löytyi Ilmaistori, josta saattoi tehdä ilmaislöytöjä, erilaisia työpajoja, Energiatehdas, jossa pystyi testaamaan omaa ympäristöystävällisyyttään sekä Kauppatori, jossa valmistajat möivät kierrätysmateriaaleista valmistamiaan tuotteita. Paikalle oli saapunut todella paljon kierrätyksestä kiinnostuneita ihmisiä. Takana onkin kuuma ja hikinen vaeltelu ympäri Kaapelitehdasta, mutta tapahtuma oli ehdottomasti sen väärti. Muutamia hankintojakin tuli tehtyä (mm. Loru-merkin suloinen mekko tyttärelle ja kiss kiss-merkin käsinvärjätyt legginsit itselle kesää odottelemaan). Shoppailen tunnetusti todella harvoin mutta kun ostan, voin maksaa hieman enemmän, jotta tiedän tuotteen valmistusolosuhteiden olevan eettiset. Kierrätys ja laadukkaasti käsin valmistetut tuotteet kunniaan!


Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1.

Kierrätys kiinnostaa.

Ihanan värikkäitä kiss kiss-legginssejä, sukkahousuja ja polvisukkia.

Pisama designin pöllöaiheinen keittiöpyyhe muutti meille. 

Kiertin laaja valikoima bambutiskirättejä.

Vegemestan Piraatti-hampurilainen maistui. Raakasuklaasmoothie ei ollut ihan niin herkkua, mutta teki varmaan hyvää elimistölle.

Kommentit

  1. Minä satuin tuonne ihan vahingossa eilen. Menin muista syistä Kaapelitehtaalle, ja olipa mahtava yllätys tämä tapahtuma, jonka olin onnistunut täysin missaamaan aiemmin. Muutama kirja tarttui mukaan kierrätyslaareista ja yhdet ihanat korvikset oli pakko ostaa. ;)

    Mukava tapahtuma kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva tapahtuma! Hauskaa että satuit paikalle. :) Meillekin lähti yksi ilmaiskirja, Italian kielen alkeiskurssi. Nyt vaan opiskelemaan.

      Poista
  2. Oi kuinka sinä ehdit ja jaksat olla osallistuvainen :) Pieni hyväntahtoinen kateus iskee tällaiselle kotikissalle! Toisaalta, pikkukaupungissa niitä menokohteitakaan ei oikein ole.

    Mistä suosittelisit hankittavaksi edullisesti vaatteita? Oliskos se Tori tai Huuto.net?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaiset tempaukset piristävät vaikka useimmiten kyllä valitsen kotona lepäilyn. :)

      Toria en ole vielä kokeillut, shoppaan Huuto.netistä ja kirppiksiltä. Nyt haaveilen jos löytäisin stylistin aikapankin kautta ja suuntaisin hänen kanssaan kirppikselle. Voisi vähän uudistaa tätä minun tyyliäni. :)

      Poista
  3. Oh kuinka olisi ollut kiva päästä mukaan! Ihana keittiöpyyhe :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla oli kyllä hyvä boogie! Näitä tulee varmasti jatkossa lisää, joten jospa Kierrätystehdas olisi joskus käynnissä Suomi-visiittisi aikana. Siellä voi sitten samalla treffata tututkin. :)

      Noita Pisaman keittiöpyyhkeitä voin suositella todella lämpimästi. Olemme käyttäneet noita ratikkakuvioituja jo vaikka kuinka kauan eivätkä mene miksikään. Todellista laatua. Ja silmääkin miellyttää. :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Juu, ja aika villejä värejä! Ostin petroolinsiniset legginsit. Katsotaan koska uskaltaudun niiden kanssa ulkoilmaan ja ihmisten ilmoille. :)

      Poista
  5. Hitsi kun tuo meni sivu suun, näytti mielenkiintoiselta :( Olet kyllä hyvin aikaansaava ihminen, vau :D Sinulle on tunnustus blogissani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Onneksi noita Kierrätystehtaita järjestetään muulloinkin, seuraavalla kerralla sitten piipahtamaan. Kiitos vielä kivasta tunnustuksesta! :)

      Poista
  6. Kävin lauantaina samaan aikaan Kaapelilla pidetyillä Luonnonkaunis-luonnonkosmetiikkamessuilla, ja kävin samalla katsomassa myös Kierrätystehtaan meiningit. Ilmaistorille en tosinmuskaltanut, sillä siellä oli käynnissä niin pelottava aggressiivinen hamstraus, osa ihmisistä täytti säkkejään kuin hengenhädässä! Pelastauduin Vegemestan kojulle syömään hampurilaisia... Kiva tapahtumaviikonloppu oli kyllä Kaapelilla kerrassaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmittaa kun ei tullut kunnolla tutustuttua tuohon luonnonkosmetiikkamessuun. Tuli tehtyä vain pieni pyörähdys.

      Sunnuntaina meno oli jo rauhallisempaa Ilmaistorilla, mutta toisaalta jäljellä ei ollut enää hirveästi mitään hyvää.. Ensi vuonna uudestaan Kierrätystehtaalle, tapahtuma Kaapelitehtaalla seuraavan kerran 26.-27.4.2014 :)

      Poista
    2. Luonnonkosmetiikkamessuilla ei ollut mitään ihmeellistä ohjelmaa, mikä oli hienoinen pettymys, mutta ainoastaan luonnonkosmetiikkaa käyttävänä se on hyvä ostospaikka, kaikki tuntui olevan vähintään -20% kaupan hinnoista, ja sitten oli kaikenlaisia erikoistarjouksia. Nyt ei tarvitse kosmetiikkaa ostaakaan seuraavaan puoleen vuoteen..

      Poista
    3. Harmi kun tuli vähän missattua. Olisin varmastikin shopannut mm. FLOW kosmetiikan tuotteita. Ovat olleet haaveissa jo jonkin aikaa.

      Poista
  7. Heipä hei,

    olipa mukava tavata Kierrätystehtaalla. Ja niin hauskaa, että löysit uuden Pisaman kotiin. :) Upeaa, että ihmiset ovat kiinnostuneita ekotuotteista ja Kierrätystehtaan kaltaisia tapahtumia järjestetään. Se ilahduttaa myös meitä suunnittelijoita. Ja niin ihanaa kuulla tapahtumissa tarinoita tuotteistamme. Arjen iloksi jokainen Pisama onkin suunniteltu. :)

    Aurinkoisia kevätpäiviä!
    Terkuin, Suvi Pisama Designilta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Oli todella mukava tavata suunnittelijat ja tekijät tuotteiden takana. :) Tänään juuri ihastelin käytössä jo olevaa pöllökeittiöpyyhettä ja muita Pisaman tuotteita, joista saan iloa joka päivä. Kiitos ihanien ja ekologisten tuotteisen valmistamisesta. Ostan ehdottomasti jatkossakin. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Suositut tekstit