sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Jaossa silitettäviä farkkupaikkoja


Hei! Paikkailin tänään taas yhdet farkut silitettävällä farkkupaikalla. Koska olen niin ihastunut näihin paikkoihin, päätin laittaa jakoon näitä Prismasta ostamiani Coats Silitettävä Farkkupaikka-pakkauksia. Hihkaisehan siis tämän postauksen kommenttiboxiin, jos haluaisit saada itsellesi tuollaisen kahden farkkupaikan pakkauksen. Jaossa ovat kuvassa näkyvät pakkaukset eli neljä ensimmäisenä kommentoinutta pääsee paikkaushommiin! Kaikki voivat osallistua. Edellisestä postauksestani voi kurkkia kokemuksiani paikkojen käytöstä. Mukavaa sunnuntaita kaikille.

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Olit eka! Laittaisitko osoitteesi tulemaan sähköpostiini pihinainen(at)gmail.com, niin laitan farkkupaikat tulemaan. :)

   Poista
  2. Kiitos meilistäsi! Paikat lähtevät tulemaan heti huomenna. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Olit toka! Laittaisitko osoitteesi tulemaan sähköpostiini pihinainen(at)gmail.com, niin laitan farkkupaikat tulemaan. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hyvin ehdit. :) Laittaisitko osoitteesi tulemaan sähköpostiini pihinainen(at)gmail.com, niin laitan farkkupaikat tulemaan. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Hyvin ehdit neljännelle sijalle. :) Laittaisitko osoitteesi tulemaan sähköpostiini pihinainen(at)gmail.com, niin laitan farkkupaikat tulemaan. :)

   Poista
  2. Eipä kestä, mukavaa että ihmiset innostuvat paikkaamaan! Laittelehan osoitetta niin laitan paikat tulemaan. :)

   Poista
 5. Silitettävät paikat ovat kyllä ihanan helppoja - minä vaan jossain kohtaa luovutin poikien housujen kanssa, sillä varsinkin keskimmäinen onnistuu jotenkin ne hajottamaan aina kerralla sellaisiksi, ettei kolme paikkaa vierekkäin riitä... ne puunoksat... ja kallionreunat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on osassa housuja sama juttu. Kunnolla menneet riekaleiksi. Meillä onkin hyvät varastot shortseja kesäksi kun olen katkonut lahkeet pois. :)

   Poista
 6. En tarvitse farkkupaikkoja, koska en käytä farkkuja... mutta...

  Haastoin sinut:

  http://saaristonkasvatti.blogspot.fi/2013/04/ikioma-luurankopuuni.html

  Osallistu jos siltä tuntuu. En pahastu lainkaan vaikka et jaksaisi. Halusin vain vinkata mukavan blogisi mahdollisille uusille lukijoille.

  Terveisi, Saariston kasvatti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos haasteesta ja mukavasta kommentista! Heti alkoi päässä raksuttamaan kun näin haastekysymykset. Vastailen ehdottomasti jossain vaiheessa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!