perjantai 12. lokakuuta 2012

Annantalon Naperokinossa

Lasten ja nuorten taidetalo Annantalo sijaitsee osoitteessa Annankatu 30.
Hei! 0-3-vuotiaita ja heidän vanhempiaan tai perhepäivähoitajiaan hemmotellaan tänä syksynä ja talvena ilmaisella Naperokinolla Annantalossa (Annankatu 30). Naperokinossa esitetään lasten lyhytelokuvia perjantaiaamupäivisin aina marraskuun 2012 puoliväliin saakka. Naperokinoon voi mennä piipahtamaan perjantaisin milloin vaan klo 9.30 ja 11.30 välillä. Huomasimme tänään, että useimmat olivat tulleet paikalle heti klo 9.30. Klo 10.15 hämärässä leffahuoneessa oli jo mukavammin tilaa loikoilla hernepatjojen päällä ja nauttia elokuvista. Ulkovaatteet ja kengät kannattaa jättää naulakkoon ja suunnata sen jälkeen Lasten Kirjakahvilan yhteydessä sijaitsevaan Naperokinoon (Naperokinon ovi on Lasten Kirjakahvilassa oikealla).
Naperokinoon pääsee Lasten Kirjakahvilasta.
Leffoilla on eri teema joka perjantai. Tänään saimme nauttia hellyydestä, rakkaudesta, sairastamisesta ja huolenpidosta kertovista kotimaisista ja ulkomaisista lyhytfilmeistä. Oli pienen kalan pelastamista ison hauen hampaista ja eläintarhan leopardin auttamista pääsemään takaisin viidakkoon. 2,5-vuotiaamme nautti niin lyhytelokuvista, muiden lasten seurasta kuin hernepatjoilla köllöttelystä. Annantalon Naperokinon tulevat teemat voit kurkkia Annatalon kotisivuilta täältä.

2 kommenttia:

  1. Kiitos menovinkistä, Annantalolle siis ehkä jo ensi perjantaina, kun ollaan taas Helsingissä! Kivaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla että menovinkeistä on hyötyä! Ensi viikolla Naperokinossa ollaankin seikkailun, retken ja matkan teemoissa. Varmasti hauskoja lyhytelokuvia siis tiedossa. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!