Kakkugallerian kakkubuffetissa herkuttelemassa ja hihittelemässä!

Edessä passionjuustokakku, keskellä sitruunamarenki ja takana mansikkatartaletti.
Heippa! Pihille naiselle raksutti matkamittariin 32-vuotta, ja ystävä järjesti perinteiseen tapaan synttäreiden kunniaksi päivän verran erilaista hauskaa tekemistä ympäri Helsinkiä. Yhtenä kohteena oli pitkään haaveilemani visiitti Kakkugallerian kakkubuffetissa osoitteessa Freda 41. Kohtuulliseen 11,50e hintaan sisältyi iso kupillinen teetä tai kahvia sekä niin monta kakkupalaa kuin jaksaisi syödä.

Olimme juuri edeltävästi käyneet syömässä, joten siihen nähden jaksoin kunniakkaat viisi kakkupalaa! Maistoin makeaa sitruunamarenkikakkua, pirtsakkaa passionjuustokakkua, perinteistä sacheria, raikasta mansikkatartalettia ja suloista mustikkatartalettia. Suosikikseni nousi suussasulava mustikkatartaletti. Aivan superihanaa! Olisin hakenut vielä toisenkin mustikkatartalettisiivun, mutta siinä vaiheessa sokerin aiheuttama hihitykseni oli yltynyt niin voimalliseksi, että oli aika vaihtaa maisemaa.

Kakkugallerian hinta-laatusuhde on erinomainen ja palvelu todella ystävällistä. Suosittelen paikkaa lämpimästi. Infoa aukioloajoista (Fredan kahvila auki myös sunnuntaisin!) ja kakuista löytyy Kakkugallerian kotisivuilta täältä.


Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! Ja oli kyllä suloisia kakkuja :)

   Poista
 2. Kakkubuffet! Mä en kestä: Pitääkö mun todella odottaa vielä heinäkuuhun, että pääsen tuonne! Kiitos siis vinkistä, ainakin yhdet sokeriöverit tiedossa lomalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritähän kestää heinäkuulle! On kyllä odotuksen arvoinen! Mustikkatartalettia ja sacheria vuorotellen, oijoijoi :)

   Poista
 3. Aaaah, apua! Juuri äsken KAKSI kaveria Facebookissa laittoi kuvia kakkubuffetin ääreltä! Pakkohan tuonne on mennä.

  Jälkikäteiset synttärionnittelut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveilen jo seuraavasta visiitistä.. Kakkubuffet koukuttaa! Ja kiitos onnitteluista! :)

   Poista
 4. Ihanaa kun pääsit! Kakkubuffet on kyllä loistava ja tuota mustikkatartalettia en tainnutkaan viime kerralla ottaa.. :) Paljon paljon onnea vielä tässä vaiheessa minultakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelin Linnea että tykkäsit etenkin tuosta sitruunamarenkikakusta ja sillä herkuttelin tietysti ensimmäiseksi! Mustikkatartaletti kuitenkin päätyi tiukan vertailun päätteeksi suosikikseni, sitä voisin syödä loputtomasti! :) Ja kiitos vielä onnitteluista! :)

   Poista
 5. Paljon onnea! Oi miten herkullisen näköisiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja myöhästyneet onnittelut myös sinulle! Huomasin, että vietämme synttäreitä hyvinkin lähekkäisinä päivinä (synttäreitäni juhlittiin vähän jälkeenpäin). Taidetaan olla molemmat härkiä, mutta eihän me olla yhtään härkäpäisiä! ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Suositut tekstit