tiistai 12. heinäkuuta 2011

Räpylänjälkiä-juhlanäyttely- sadepäivän pelastus!


Hei lukijat! Tänään aamupuuroa syödessämme ja katsellessamme ulkona ropisevaa sadetta päätimme hypätä bussiin ja suunnata kohti Päivälehden museota (Ludviginkatu 2-4) ja sen Räpylänjälkiä-näyttelyä. Idea osoittautuikin loistavaksi etenkin viisivuotiaan Aku Ankka-fanin mielestä! Äitikin oli mielissään museon ilmaisesta sisäänpääsystä. Räpylänjälkiä-näyttely on avoinna 11.9.2011 asti ti-su klo 11-17.

Heti ensimmäiseksi näyttelyssä oli vastassa Akun Ankan auto, johon pääsi myös istumaan. Tämä taisikin olla yksi museovisiitin kohokohdista! Näyttely oli todella laadukkaasti toteutettu; seinät olivat täynnä jättimäisiä sarjakuvaprinttejä ja lattioilla oli Ankkalinnan hahmoja muovisina figuureina ja esim. Pluton selkään pääsi lapset istumaan. Levähdyspaikatkin olivat tietysti räpylänmuotoisia! Ankallisklubilla pelasimme tietokonepelejä ja olisi siellä voinut lueskella rauhassa sarjakuvia tai pelailla lautapelejä. Museon pienessä elokuvateatterissa pyöri tauotta Disneyn klassikot. Näyttelyssä olisi voinut viettää vaikka koko päivän! 

Muistoksi retkestä printtasimme mukaan Ankkalinnan viisumin ja sitä uutispainokoneelle vilauttamalla printtasimme mukaan myös hauskan Ilta-Pulun uutissivun. Näyttely on mainio sadepäivän kohde ja suosittelemme sitä lämpimästi kaikille pienille ja isoille Akun Ankan ystäville.3 kommenttia:

 1. Tykästyin niin nimimerkkiisi että tulin kurkkaamaan blogiisi ja tämähän on hurjan mielenkiintoinen paikka! :)
  Upeita valokuvia, kivoja aiheita ja kirjojakin! Aloin oitis lukijaksesi! :)

  Sara p.s. rakastan kirjoja -blogista

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon Sara ja tervetuloa! Sinun kirjablogisi on koukuttanut minut todella pahasti ja on ihan lempparini! :)

  VastaaPoista
 3. Oi, ihana kuulla! Tulipa hyvä mieli kommentistasi, kiitos! :)
  <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!