keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Leppoisaa lautapelailuaHei seuraajani! Nyt otan käsittelyyni muutaman mukavan lasten lautapelin, jotka eivät välttämättä kaikille ole tuttuja. Muumien purnukkajahti-pelissä muodostetaan joka pelin alussa uusi pelirata, joten peli on joka kerralla hieman erilainen. Pelissä edetään noppaa heittäen ja hillopurkkeja mahdollisimman paljon keräten. Pelinappulan pysähtyessä Nipsun, Muumimamman, Pikkumyyn tai Haisulin kohdalle on nostettava kortti ja toimittava ohjeiden mukaan (joko saa tai menettää hillopurkkeja). Haisulia kannattaa välttää sillä sillä on yleensä hillopurkkien nappaus mielessä! Yli viisivuotiaille pelaajille.


Lasten Carcassonne on yksi perheemme ehdoton pelisuosikki. Siitä pitää aikuinenkin. Pelissä pyritään muodostamaan pelilaattoja yhdistellen suljettuja teitä, jolloin omia pelinappuloita voi asettaa pelilaudalle. Se joka saa kaikki omat pelinappulat ensimmäisenä laudalle voittaa. Yli neljävuotiaille.

Eläinpyramidi on yksi viisivuotiaamme henkilökohtainen suosikki. Sen pelaamiseen ei kyllästy koskaan (paitsi äiti ja isi joskus..). Eläinpyramidissä nimensä mukaisesti pyritään kokoamaan mahdollisimman korkea eläinpyramidi ja saada omat eläinpelinappulat pysymään pyramidissa ilman pyramidin kaatumista. Kieli keskelle suuta ja pelaamaan! Yli neljävuotiaille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!