tiistai 20. tammikuuta 2015

Aletärpit Winter Fun Helsinki-tapahtumaan

Kuva: Visit Helsinki
Hei! Pääkaupunkimme talvielämää elävöittävä Winter Fun Helsinki-tapahtuma pyörii 8.2. asti. En ole vielä ehtinyt tarttumaan tapahtuman tarjouksiin, mutta huomenna olisi tarkoitus kunnostautua sillä saralla. Suuntana tulee olemaan ainakin Hakaniementorin alla sijaitseva Leikkiluola, johon pääsee tapahtuman ajan arkisin kaksi lasta yhden hinnalla. Vaikka Leikkiluola on sisäleikkipuistona varsin pieni verrattuna esimerkiksi massiiviseen Huimalaan, niin viihdymme siellä aina useamman tunnin ajan pomppulinnoissa pomppien ja kiipeilytelineissä kiipeillen. Sijainti on myös tällaiselle ajokortittomalle vanhemmalle mieluinen. Ohessa muutama muukin mielenkiintoni herättänyt tarjous.

Hohtominigolf Hohtogolf West Coast, pelikierros 12 e/hlö

Merimaailma SEA LIFE, sisäänpääsy 10 e/hlö

Teemasisäpuisto Murulandia, lastenliput -20 % ja yksi aikuinen/lastenlippu ilmaiseksi 

Trooppinen puutarha Gardenia-Helsinki, aikuisten pääsylippu + pullakahvit yhteishintaan 6 euroa

Käsityöläisten OMA Kauppa, -20% alennuksia

Leikkiluolan tunnelmaa

2 kommenttia:

  1. Oi, suurkiitos näistä vinkeistä. SeaLifestä lapset tykkäsivät kovasti mutta muita ei olla kokeiltu. Laitan muistiin seuraavaa Hesan reissua ajatellen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kivaa, jos vinkeistä on hyötyä. :) Tarjoukset ovat voimassa 8.2. asti, joten vielä ehtii. Me tulimme juuri Leikkiluolasta ja kaksi lastamme viiletti paikassa tarjoushintaan siis yhteensä 12 eurolla useamman tunnin. Rahalle saatiin vastinetta. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!