maanantai 17. syyskuuta 2012

Angry Birds-leikkipuistoa testaamassa

Angry Birds-leikkipuisto osoitteessa Suurpellon puistokatu 18

Hei! Suuntasin eilen aikapankkikeikalle pesemään ikkunoita ja siivoamaan Espooseen. Samalla suunnalla kun olimme, niin päätimme lasten kanssa piipahtaa elokuussa Espoon Suurpeltoon valmistuneessa Angry Birds-leikkipuistossa. Angry Birds-leikkipuisto on sinänsä ihan tavallinen yleinen puisto, joka on kaikille avoin ja aina auki. Se vain sattuu olemaan varustettu mielenkiintoisilla Angry Birds-figuureilla. Ja onhan se leikkitelinekompleksi useine liukumäkineen, siltoineen ja kiipeilyseinineen melko iso tavalliseen leikkipuistoon verrattuna.

Angry Birds-leikkipuisto sijaitsee osoitteessa Suurpellon puistokatu 18. Tai oikeastaan siinä sijaitsee parkkipaikka, josta oikealle hiekkatietä lyhyen matkaa kävelemällä pääsee puistoon. Lapsilla oli puistossa huisin hauskaa! 2-vuotiaalle kiipeilymestarillemme paikka oli kyllä paikoitellen melko vaarallisen oloinen. Onneksi pienemmille oli myös matala liukumäki tarjolla. Suosittelemme paikkaa omasta kokemuksestamme yli kolmevuotiaille. 6-vuotiaalle Angry Birds-puisto oli unelmien retkikohde. Pakko mennä uudestaankin!

10 kommenttia:

 1. Ihanaa! Pojat tykästyisivät varmasti tollaseen puistoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan varmasti! Kaikki puistossa olleet lapset olivat aivan innoissaan paikasta. Angry Birds-leikkipuistosta on kuulemma tullut valituksia sen kaupallisen ilmeen vuoksi. Yksikään lapsiperhe ei kuulemma ole valittanut, enkä ihmettele ;)

   Poista
 2. Täytyy odottaa seuraavaa Suomen lomaa, että päästään testaamaan! Meidän lapset ovat leikkipuistojen suurkuluttajia ja juuri sopivassa iässä: eivät liian pieniä mutta eivät liian isojakaan vielä.

  Kivaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja muistaakseni näitä samanmoisia puistoja on nyt useampikin rakenteilla Espooseen. Ensi kesänä sitten vaan testaamaan! :)

   Yleensähän leikkipuistoissa on se "sääntö", että niin korkealle kuin osaa kiivetä, on yleensä turvallista mennä. Meidän neiti olisi jo yksivuotiaana osannut kiivetä puuhun. Ei siis tunnu pätevän kaikkiin ;)

   Iloista viikkoa teidän perheelle! :)

   Poista
 3. Mulla on puisto vielä testaamatta! Tuo rakennelma on muuten ainakin Espoossa suurin yksittäinen leikkiväline, mitä puistoissa on (ja varmasti ihan hirveän kallis).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista tietää, että puisto on tosiaan isoin leikkikompleksi Espoossa. Muistan lukeneeni, että puisto maksoi 400 000 euroa.

   Poista
 4. Olihan se hieno puisto ja kovasti lasten mieleen. Mutta kalliiksi tuli, kun Espoon kaupunki rahasti meitä pysäköintisakon muodossa puiston käytöstä. Minusta on käsittämätöntä, että kaavoitetaan ja rakennetaan noin massiivinen puisto ilman asiallisia ja riittäviksi mitointettuja pysäköintialueita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella harmillinen juttu. Nyt on onneksi tullut samanlainen yleinen Angry Birds-leikkipuisto myös Bodomjärven rannalle Oittaalle. Siellä pitäisi muistini mukaan olla varsin tilavat parkkitilat ja samalla voi käydä rannalla uimassa. Linnanmäelläkin on nykyään ilmainen Angry Birds-leikkipuisto. Linnanmäen parkkipaikat ovat kyllä kaikkien autoilijoiden kauhu, sen verran vähän on tilaa ja parkkimaksu raksuttaa. Mutta julkisilla kulkeville oivallinen paikka testata Angry Birds-puisto.

   Poista
 5. Leppävaaran urheilupuistossa on myös viime syksystä saakka Angry birds-puisto (alle kilometri Leppävaaran juna-asemalta). Hauska paikka (aikuinenkin viihtyy) ja on näistä Espoon puistoista ehdottomasti monipuolisin. Mainio retkikohde kaikenikäisille lapsille (ja aikuisellekin). Vieressä skeittaus-.ja rullalautailupaikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! :) Meillä nämä Angry Birds-puistot ovat yhä ihan lemppareita. Jopa Linnanmäen ilmainen Angry Birds-leikkipuisto tuntuu olevan paikan kiinnostavin juttu lastemme mielestä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!