Ihastunut Offerillaan – viime hetken lahjaideat


Hei! Joulu on jo ovella, ja joululahjojen vaihtoa harrastavilla alkaa olla käsillä viime hetket inspiroitumiseen. Ainakin jos lahjojen miettiminen on jäänyt viime tinkaan, kuten eräillä... Lahjakortti on onneksi mattimyöhäisen pelastus. Tässä muutamia testaamiani Offerillan kautta hankittavissa olevia lahjakortteja (en hyödy vinkkaamisesta):


Hammaslääkärivisiitti ei ole välttämättä se hauskin lahja, mutta hyödyllistä lahjaa etsivälle tässä voi olla ideaa. 39 euron hintaan sisältyy hammaslääkärin tarkastus ja hammashoitajan suorittama hammaskiven poisto. Käyntikertoja tuli kaksi kappaletta ja molemmilla kerroilla palvelu oli ystävällistä. Hymylääkärit sijaitsee Helsingin Mannerheimintiellä. 


Kasvisravintola Govindam on kokemus jo itsessään. Suomen Krishna-liikkeen omistama ravintola sijaitsee kauniissa puukartanossa Helsingin Malmilla. Mieli rauhoittuu tunnelmallisessa miljöössä ruokaillessa.


Olemme kokeilleet useampaa kotisiivouspalvelua (kuten Diakha, jonka kolmen tunnin kotisiivous maksaa 49 euroa) Offerillan kautta. Kotisiivouslahjakortti on varmasti monelle mieluinen lahja. 

Itsekin olen tehnyt salaisia lahjakorttihankintoja pukinkonttiin. Lapsille nimittäin livahti juuri liput (kaksi sisäänpääsyä yht. 20 euroa) Get Air -trampoliinipuistoon Espooseen

Muista myös nämä:

Kierrätyskeskuksen lahjakortti, johon voi ladata haluamansa summan. Ekologisuutta arvostavalle.

Google Play -lahjakortti, jollaisen voi ostaa esimerkiksi R-kioskilta. Lahjakortteja on 15 e, 25 e ja 50 e arvoisia. Lahjakortilla voi hankkia vaikka uutuuselokuvia joulua ilostuttamaan. Me katsoimme juuri palvelun kautta Itse ilkimys 3 -leffan, joka hauskuutti koko perhettä. 

Kommentit

 1. Minäkin toivoisin itselleni lahjaksi kortin trampoliinipuistoon, kuulostaa hauskalta.
  Kivoja ideoita. Siivousta olen tehnyt itse lahjaksi, samoin leivontaa ja neulonut vaatteita. Nytkin olen menossa siivoamaan ja leipomaan.
  Pitäisi käydä hammaslääkärissä, mutta mutta...
  Miehelle olen monen vuotena antanut lahjaksi hierontalahjakortin ja hän minulle jalkahoitoon, jonka olen toisinaan vaihtanut hieronnaksi tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tramppapuisto on varmasti hauska, sitä ovat kovasti lapset toivoneet (ja itsekin tykkään pomppia trampalla). Joulun välipäivinä varmaan suunnataan sinne. Elämykset ja palvelukset ovat kivoja krääsättömiä lahjavaihtoehtoja. :) Tuo kuvan piparkakkutalokin on ilahduttava lahja naapureilta. Hyvän joulun toivotus jo tässä vaiheessa Mai. :)

   Poista
 2. Kortti trampoliinipuistoon kuulostaa mukavalta lahjalta. - Kiva kun löysin blogisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli lapsille todella mieluinen lahja, lähipäivinä olemmekin suuntaamassa tramppapuistoon purkamaan energiaa. Kiva että tulit kylään. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Talo on itse asiassa naapurimme tekemä. Omat piparkakkutaloni ovat, noh, hieman erilaisia. ;)

   Poista
 4. En ole koskaan kuullut tällaisista lahjoista.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Suositut tekstit